U trendu

Prepoznajte preljubnika na vreme: Ova 3 tipa najčešće varaju

Oni koji su prevareni znaju koliko je prevara bolna i opasna po samopouzdanje. Kako možemo prepoznati preljubnika?

Da li je potencijalnu preljubu moguće otkriti na vreme i sprečiti je?

Niko, složićete se, sa sigurnošću ne može da tvrdi da je tako nešto moguće, međutim, brojni detalji bi mogli da ukažu na to da partner nešto „muti“.

Prevara je izuzetno bolna i uništava samopozdanje i to najbolje znaju oni kojima se prevara dogodila.

Istraživanje Metjua Hasija, stručnjaka za veze, koji ističe da postoje tri tipa ličnosti koja su najviše sklona prevari u ljubavi, bi moglo da bude od pomoći:

1. Narcisi
Osobe sa narciosidnim poremećajem ličnosti najčešće varaju kako bi sami sebi dokazali koliko su poželjni. Ljubav i pažnja jedne osobe im nije dovoljna jer to ne ukazuje na njihovu supermoć.

Narcisi često ne mare ni za tuđa osećanja, alako vas mogu izmanipulisati i prebaciti krivicu na vas, čak i u slučaju preljube. Zato sa ovim osobama treba posebno biti oprezan.

2. Nesigurne osobe
Svako od nas ima određene nesigurnosti, ali ovde nije reč o tome, već o duboko ukorenjenim kompleksima koji čine da osoba nije sigurna u odnos u kojem jeste i zato traži novi oslonac sa strane.

To su osobe koje stalno traže fa im potvrđujete ljubav, čak iako dajete sve od sebe da se vaša veza razvija.

3. Egoisti
Hasi smatra da je ovo najopasniji tip osobe kada je reč o neverstvu. Ovi ljudi često nemaju usađene prave vrednosti i moralna načela, pa uglavnom i ne mare za povredu tuđih osećanja.

Iako znaju da njihova prevara negativno utiče na odnos sa partnerom i njegova osećanja, previše su zaokupljeni svojim zadovoljstvom da bi se bavili tuđim osećanjima.

Ljubav nisu patnja i nepoštovanje, već iskrena radost života koju treba negovati. ne pristajte na ništa manje od toga, jer zaslužujete samo ljubav punu poštovanja, lepih emocija i podrške.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar