Prepustite joj kraj

Želite da izađete iz ljubavne veze, ali ne biste voleli da slušate njen plač i vrisku. Da se ne bi dogodilo ni jedno ni drugo, treba samo da je naterate da ona preuzme na sebe odgovornost za kraj. To neće biti mnogo komplikovano ako uspete da je dobro iznervirate; ipak, ne zbog onih sitnih stvari preko kojih se prelazi pomoću kompromisa…

Družite se sa njenim prijateljicama. Odlazite kod njih kući, vodite ih u bioskop, poklanjajte im stvari… Onda joj spomenite i to kako su vrlo privlačne; možda je čak najbolje da im udeljujete komplimente koje njoj nikada niste dali. Čitavu stvar dodatno obojite time što ćete žudnim pogledom propratiti svaku devojku koja vam se dopadne na ulici; uz prigodan komentar, naravno. Druga varijanta je da se zapustite i opustite, što znači: nema brijanja, nema češljanja, nema menjanja odeće – i ne izvinjavajte se zbog toga.

Budite loše društvo. Ako ona voli da izlazi, prestanite da je izvodite. Provodite večeri kod kuće, gluvarite s prijateljima, ili… Uh, ovo je možda malo rizično, zakažite joj sastanak i onda se jednostavno nemojte pojaviti. Kada bude shvatila da više nije vredna vašeg vremena, verovatno će odlučiti da vas ostavi. Druga krajnost je da postanete fini do imbecilnosti. Ne odvajajte se od nje. Plačite dok gledate ljubavne filmove, samo je bombardujte jeftinim sentimentalnim izlivima. Ona će onda najverovatnije poželeti da ima pored sebe nekog pravog muškarca.

Na kraju krajeva, zadajte joj poslednji udarac – finalni; onaj koji neće moći da je ostavi ravnodušnom – poredite je sa svojom majkom. Žene najčešće izbezumljuje kada je njihov muškarac pravi mamin sin. Još ako sve budete pratili komentarom: „Moja majka to nikada ne bi učinila…“ Ako to ne bude upalilo, onda pored sebe zaista imate ženu sa čeličnim živcima, što nije dobro, posebno ako ste čvrsto odlučili da je se rešite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.