Probajte, možda će uspeti

Da, postoje osobe koje povezuje samo i isključivo – seks. Ništa drugo, samo seks. Neki to odobravaju, a neki ne. Jedni su probali, neki nikada i ne bi pokušali. Međutim, šta ako fenomenalan seks u jednom trenutku izraste u ljubav? Da li te osobe onda uspevaju da nađu ono najidealnije u odnosu s partnerkom?

Nije isključeno da će jedno od dvoje „seks partnera“ poželeti malo intime, poveravanja, upoznavanja s prijateljima, dakle, sve ono što nosi klasičan tip zabavljanja. Tada užitak može da postane nešto sasvim drugo, posebno ako jedan baš nikako neće da se zabavlja, već samo da uživa u opuštenom viđanju. Nije loše bar probati, jer treba polako krenuti s malim stvarima i lepim gestovima… Nije baš sve osuđeno na neuspeh.

Samo budite obazrivi. Loše je direktno reći da želite nešto više od seksa, jer možete postići suprotan efekat. Ono drugo će se uplašiti, pobeći i onda ništa od toga. Istina, lepo je kad je neko direktan, ali ne i u ovoj varijanti. Šanse da uvedete emocije u jednu seksualnu vezu nisu neznatne. Pažljivo, malo-pomalo, u vaš zajednički život uvedite još nešto pored strasti. Predložite odlazak na večeru, koncert, pozorište, u bioskop… Ipak, bez nekih intimnih razgovora na početku. Ukoliko ta priča uspe…

Uspeh baš i nije zagarantovan, ali ako shvatite da imate još nešto zajedničko s osobom s kojom imate idealan seks, možete dobiti partnerku s kojom ćete biti veoma srećni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.