Prostor za disanje

Zahtevna žena (čitajte: naporna žena) može da ubije volju i kod najupornijeg muškarca; o seksualnoj želji da i ne govorimo. Problem najčešće leži u tome što većina žena uopšte ne primećuje ovu manu, koju tumače kao rezultat „velike ljubavi“. Umesto što se zaluđuju romantikom, ženama bi bilo bolje da vide šta to muškarcima smeta da slobodno dišu.

Za početak, mi imamo dovoljno ličnih problema i nedoumica da bismo se neprestano bavili ženskim. Ne znamo da li postoji muškarac koji ozbiljnim problemom može da smatra žensko pitanje: „Da li da obujem crvene ili crne salonke?“ Naravno, mi volimo da nas žene povremeno konsultuju u bitnim stvarima, ali ne i o onome što spada u domen odluka koje se neće mnogo odraziti na život. Dakle, hoće li ona kupiti „ove“ ili „one“ minđuše može da vas zanima samo ukoliko vi plaćate ceh. U suprotnom, koga briga?

Dosta je čudna koincidencija da žene koje vole da se hvale da su dobri organizatori zapravo žele da im muškarci organizuju slobodno vreme. Loše je ako se stvara osećaj krivice zbog toga što je neko ostao duže na poslu, izašao s prijateljima, a nije se javio itd. Muškarci zaista nemaju ništa protiv toga da njihove drage same organizuju svoje slobodno vreme.

Žene vole i da tumače svaki postupak koji učinite. Ako joj na kraju razgovora ne kažete da je volite, nemojte biti iznenađeni što će ona pomisliti da vam se veza nalazi na klimavim nogama. Neprestane analize svakog našeg poteza jedna su od prvih stvari zbog kojih smo spremni da napustimo i najerotičniju ženu, osim ukoliko njoj nije cilj da nas udalji što dalje od sebe… Istina je da žene vape za malim, slatkim nežnostima, ali je istina i to da muškarci ne pate preterano za ženama koje vole da se vežu kao sijamski blizanci. Neprekidno držanje za ruke, kontakt i dodiri telima ipak nisu za svaku priliku. Na kraju krajeva, to što mi ne volimo da nam one budu kao senke ne znači da nam nisu potrebne niti da ih manje volimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.