U trendu

Protiv bledunjavog života

Ako ste nekada od nekoga čuli da mu se čini da je vaš život promenio svoju prvobitnu boju i postao nekako bledunjav, znajte da ste u lošoj situaciji. To znači da postajete predvidljivi, da predugo hodate utabanim životnim stazama i da se te staze uglavom pružaju u veoma uskom krugu, verovatno negde na potezu od kancelarije do kuće. Ne treba biti iskusan ribolovac prilikom izvođenja ovog zaključka: svoju ribu nećete upecati u tako maloj bari. Izreka „mala bara – puno krokodila“ ne odnosi se na područje ljubavi.
Koncentracija slobodnih devojaka i žena po kvadratnom kilometru nije preterano velika. Zbog toga je važno da savremeni muškarac bude dobar strateg. Šta to znači? To znači da treba da razmotri sve tačke po kojima se ustaljeno kreće. S druge strane, to podrazumeva i da razmisli o svim onim mogućnostima koje postoje, a koje on iz nekog razloga propušta da iskoristi. Dakle, ako uvek jedete isto, ako uvek kupujete novine na istoj trafici, hleb u istoj pekari, pijete kafu u istom kafiću… Vreme je da se tu nešto promeni. Neće zbog vašeg nedolaska propasti ni kvalitet hrane, ni pekara, ni trafika, ni kafić. Te tačke ucrtane su i u dnevnim rutinama drugih ljudi, koji takođe stalno odlaze na ista mesta. Savremeni muškarac ne mora da se uklapa u taj stereotip.
Ako se stalno krećete u istom radijusu, verovatnoća da vas pogodi Amorova strela nije baš nikakva, ali je veoma blizu te odrednice. Menjajte mesta na koja odlazite, kao i vreme kada odlazite na ta njih. Pronađite više dobrih kafića, još neku trafiku ili pekaru koju do sada niste posećivali. Bar toga ima na svakom ćošku. Već ovo minimalno unošenje različitosti povećava mogućnost da se sretne potencijalna partnerka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar