U trendu

Prvi minuti (2)

Prvi minuti posle seksualnog čina su ona retka situacija koja nas navodi da se poput životinja oslanjamo na intuiciju i da pratimo govor tela osobe koja je pored nas. I zaista, ako se pažljivo prate svi znakovi, sasvim je moguće utvrditi šta dalje može da se očekuje, to jest, šta treba dalje da se čini. To svakako ne znači da odmah posle orgazma treba da se pretvorite u savršen detektor koji prati i skenira svaki pokret ili pogled. Najvažnije je (kao i uvek kada je seks u pitanju) da budete opušteni i koncentrisani na sopstveno zadovoljstvo. Ne možete isplanirati svaki trenutak u svom životu i nemojte verovati da sve uvek zavisi samo od vas.
Ukoliko već u prvom minutu posle zajedničkog uživanja primećujete da njen pogled luta po zidovima sobe, nemojte paničiti. To ne znači da ona pogledom traži vrata, ali to što ona nije i dalje fokusirana na vas ne daje baš puno nade da će doći do ponovnog susreta. Možda posle toga i nastavi da vas ljubi ili miluje, ali će uskoro početi sve češće da gleda na sat. Daleko je nzgodnije ako je ona odmah posle seksa uzela daljinski upravljač u ruke i nevoljno vrti televizijske kanale. To što se ni na jednom programu ne zadržava duže od sekund jasno signalizira da joj je bilo šta u vezi s vama prilično nezanimljivo. Zanos je prošao i vreme je za rastanak. Dok vi razmišljate o tome, ona vam uz kratak uzdah već saopštava da mora da pođe. Nema mesta bilo kakvim primedbama, budući da se očito radi o onom specifičnom tipu žene koji ne ostavlja prostor emocijama i koji je zainteresovan isključivo za kratkoročno uživanje.
Bez obzira na to koliko često i sami činite isto, trudite se da u situacijama kada treba da napustite ljubavno gnezdo imate izgovor koji ima stila. Na kraju krajeva, seks ipak nije isto što i šoping ili neka druga radnja koju prosto treba odraditi, iako, nažalost, sve češće izgleda upravo tako.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.