U trendu

Razne fantazije

Razmislite dobro o tome kakva je vaša partnerka. Ako je veoma konzervativna, možda će pre biti zainteresovana za klasičniji vid seksa i trebaće vam dosta vremena da oslobodite sve njene fantazije. Većina ljudskih fantazija nije izvesna, i to treba imati na umu. Jedna od najvećih zabluda o seksu i vezama je to da oni moraju da budu opušteni i udobni. Ponekad je za njih potrebno da budu bar pomalo neudobni. Recite zbogom sebi za večeras i dopustite svom alter egu da se zabavi. Ostvarivanje fantazija je udoban način za parove da istraže svoju seksualnost iza maski. Često su uloge koje se tom prilikom igraju one koje se najviše razlikuju od njihovih normalnih života.
Grub seks je uobičajena ženska fantazija. To ne znači silovanje, ali uključuje to da muškarac koristi i pokaže određenu vrstu sile. Kombinujte agresivnost s nežnošću i imajte šifru koja će značiti "stop, previše je". Ispunjavanje fantazija nije uvrnuto i to treba stalno imati na umu. Reč je o veoma intimnom činu. Učite više – i otkrivate nešto novo i dublje – o osobi s kojom ste u vezi. Ostvarivanje fantazija može da bude idealna prilika da se izgradi intimnost. Naravno, postoji i opasnost da vidite jedno drugo u potpuno drugačijem svetlu, koje ne mora da bude uvek dopadljivo. Recite joj da vas neće uvrediti ništa što je deo njene fantazije i zatražite slično uveravanje za sebe.
U svakom slučaju, treba da razmišljate o tome da vam bude zabavno. Ako ostvarivanje fantazija dolazi iz ljubavi i poverenja, onda u tome zaista nema ničeg lošeg. Jednostavno samo završavate s boljim seksualnim životom. Ipak, vodite računa o tome da vas njena dominantna crta koju je ispoljila u fantaziji, i koja vam se u toku seksa veoma dopadala, na kraju ne dovede do toga da se posle seksa bacite na pranje sudova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar