Recite joj da je lepa i gledajte reakciju…

Želite jednostavan način da ulepšate dan njoj, a samim tim i sebi? Zaboravite na skupe poklone i recitovanje poezije koju ni sami ne razumete. Postoji jedna stvar koja ženama nikad neće dosaditi. Jednostavno joj recite da je lepa i gledajte kako joj oči svetlucaju. Naravno, postoji nekoliko malih trikova u vezi sa tim kako da davanje komplimenata bude što efektivnije.

Žene uvek vole da čuju da su lepe, ali će im se vaš kompliment još više dopasti ako je neočekivan. Izjava će biti mnogo bolje prihvaćena ako dođe kao grom iz vedra neba, a ne kao prirodna posledica nekog, na primer, prethodnog razgovora. Pozovite je telefonom dok je na poslu i recite joj nešto lepo ili ostavite u njenoj tašni neku malu slatku poruku na koju će sigurno naleteti u toku dana.

SMS danas služi za apsolutno sve – od ugovaranja poslovnih sastanaka do izjavljivanja ljubavi. Naravno, po mobilnim telefonima kruži mnogo standardizovanih gotovih poruka i pesmica. Pokušajte da izbegnete slanje ovakvih instant rešenja i budite originalni. Poruka tipa „lepa si i obožavam te“ jeste dobra, ali je još bolje od toga ako budete konkretniji. Recite joj da obožavate miris njene kose, boju njenih očiju ili joj recite da joj farmerke stoje najbolje na svetu. Zasigurno ćete izazvati veliki osmeh na njenom licu i neće moći da dočeka da vas vidi.

Umerenost i u ovom slučaju predstavlja zlatno pravilo. Možete i treba da joj kažete da je lepa s vremena na vreme, ali ako budete preterivali, ove reči će, baš kao i bilo koje ako se često ponavljaju, izgubiti smisao. Ako joj ponavljate da ima neverovatno telo i prelepu kosu pre i posle jela i još pet puta u toku večeri, onda ove izjave neće imati istu težinu kao ranije, a mogu postati i dosadne. Takođe, nemojte deliti komplimente samo u vezi s izgledom. Lepota se ne odnosi samo na dobre noge – lepota se odnosi i na način na koji joj oči svetlucaju dok vas gleda. Seksi je način na koji ona leškari u krevetu nedeljom ujutru. Stavite joj do znanja koliko su vam važni ti zajednički trenuci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.