U trendu

Rezultati istraživanja iznenađuju: Da li su bogatiji muškarci bolji ljubavnici?

Ukoliko ste ikada na listu svojih prioriteta, kada se radi o poželjnim muškim osobinama, stavile i to da ima dosta novca, možda bi ipak bilo dobro da malo doradite taj spisak.

Istraživački centar Pev iz Vašingtona, sproveo je jedno krajnje interesantno istraživanje o tome koji muškarci su bolji partneri i ljubavnici; oni sa više ili manje novca, prenose mediji.

Rezultati istraživanja, pokazali su da su muškarci sa nižim i srednjim platama odaniji, emocionalno dostupniji i, što je posebno zanimljivo, bolji ljubavnici.

Stvar je poprilično jednostavna.

Muškarci koji zarađuju pozamašnu svotu novca na mesečnom nivou, obično imaju visok ego, a celokupno svoje samopouzdanje, ili makar njegov najveći deo, crpe upravo iz činjenice da su bogati.

Ti muškarci su navikli da im novac donosi sve što požele, pa se neće naročito truditi da usreće i zadrže svoju partnerku na drugi način.

Sa druge strane, muškarac sa manje novca, u krevetu će dati sve od sebe da se pokaže potencijalnoj partnerki.

ON će se svojski potruditi da je impresionira na različite načine, koristeći manire, komplimente i humor. Ipak, najviše će se potruditi u krevetu.

Pokazalo se da čak i šanse za prevaru rastu sa porastom prihoda, tako da su muškarci sa nižim primanjima ujedno i verniji.

Naravno, rezultate ovih istraživanja ne treba uzimati zdravo za gotovo. Pitanja kao što su vernost i emotivnost, sasvim su individualne i nemaju uvek direktne veze sa novčanim prihodima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar