Rutina ubija seks

Rutina ubija seks – to je dobro poznata činjenica. Ako vas mrzi da se menjate, isprobavate nove poze ili proširujete svoj erotski rečnik, probajte bar da unesete neke novine u svoje okruženje. Ukoliko pitate žene šta je za njih najbolji seks, one će vam reći da to nije onaj tehnički najsavršeniji već, po pravilu, onaj koji je bio prvi. Prvi susret uvek predstavlja navalu strasti, koja s vremenom, nažalost, nestaje, dok se gejzir hormona pretvara u tužnu baricu. Tek tada valja izvaditi iz ormana priručnike o dostizanju odličnog seksa. No, hormone možete i prevariti.
Mnogi parovi igraju se igre „nepoznavanja“. Dogovore se da se sretnu u nekom baru ili restoranu i dođu u novoj odeći, spremni za maskaradu. Tu se, kao, upoznaju, predstavljaju se lažnim imenima, pričaju lažne biografije, zavode se još jednom kao da se sve ono odranije nikada nije desilo… Doduše, takve igre mogu prekinuti nezgodni telefonski pozivi u kojima bi školski pedagog mogao da vas obavesti kako vam dete ima osam jedinica, i da onda nastavi da vam urušava seksualnu fantaziju ispitivanjima razloga zbog kojih niste došli na sastanak s njim kada ste bili uredno pozvani pre dve nedelje… Međutim, ukoliko ne bude prekida ove vrste – stvar je jasna. Neznanac i neznanka, koji se u stvari veoma dobro poznaju, odlučuju da završe u krevetu, a sva je prilika da će takva kombinacija dovesti do naročito strasnog i neobičnog seksa.
A zbog čega ovakav primer ne bi mogao da bude i vaša priča? Nikada ne treba zaboraviti da su žene po prirodi prilično lakoverna stvorenja. Kada im kažete: „Voleo bih da te u naručju odnesem nekud daleko i da te čitav dan zadovoljavam drevnim kineskim metodama“, kod njih se stvara osećaj da će se to zaista i dogoditi. Zlatno pravilo svakog neradnika važi i kada je seks u pitanju: ako ne želite ništa da radite, puno pričajte i obećavajte. Toliko možete, pa i morate da učinite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.