U trendu

Seks maštarije

Seksualne fantazije su sasvim normalna stvar. To je zdrava seksualnost muškaraca i žena, jer bogate seksualne fantazije najčešće vode ka boljem seksualnom životu partnera. Jedna od velikih prednosti seksualnih fantazija je i to što uzbudljive situacije možete isprobati i u realnosti ako je glavni lik u fantaziji vaša sadašnja partnerka. Druga prednost je ta što u mašti možete voditi ljubav s prelepom nepoznatom ženom bez neželjenih posledica na trenutnu vezu. Naravno, kada su u pitanju polovi, jasno je da mi fantaziramo više od žena. I u tim fantazijama stalno su prisutne neke nepoznate lepotice, dok se u ženskim fantazijama najčešće javljaju njihovi partneri iz realnog života.
Razlog leži u činjenici da je ženama daleko više nego nama bitnija emotivna komponenta u odnosu. Naše fantazije su više stvar sadržaja. Usmerene su na određene delove tela. Ženske fantazije su složenije i nepredvidljivije. One imaju svoju priču. Imaju svoj početak, svoj zaplet, neočekivani obrt i veliko finale. Da li seksualne fantazije govore mnogo o našem karakteru? Naravno. Sva naša seksualna maštanja, bez obzira na to kog smo pola, prvenstveno ukazuju na seksualnu znatiželju i omogućavaju nam da zamislimo sebe u situacijama koje bi možda tek uz opsežne pripreme mogle da se dogode u stvarnosti.
Draž svih fantazija možda leži u tome što smo u njima neka vrsta nevidljivog posmatrača. Mi smo možda i akteri u samoj fantaziji, ali se činjenica da je sve to ipak mašta nikako ne može izbeći. Bilo kako bilo, seksualne maštarije mogu da pomognu u seksualnom osvešćivanju, buđenju i jačanju potrebe za otkrivanjem našeg pravog seksualnog bića i njegovih potreba. I bez obzira na to kog ste pola, nemojte ih suzbijati razmišljajući o tome da li to što imate seksualne fantazije automatski podrazumeva da patite od neispunjenog seksualnog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.