Seks nije obaveza

Postoji verovatno hiljadu definicija seksa koje se sve do jedne razlikuju u zavisnosti od toga kako ga ko doživljava i upražnjava. Sve se mahom svode na više ili manje strasne superlative i teško da će se naći dve osobe koje će seks definisati na identičan način. Međutim, postoji jedna stvar oko koje će se apsolutno svi složiti, bez obzira na pol i starosne granice: seks nije, niti sme da bude, obaveza!

Za početak, nije dobro ako se seks doživljava kao obaveza. Vaš posao to jeste, a seks treba da bude nešto radikalno drugačije. U ljubavi uvek treba uživati, očekivati najlepše i radovati se svakom zajedničkom trenutku s voljenom osobom. Ukoliko takvih osećanja nema, onda je vrlo verovatno da nema ni ljubavi. Intimni odnos stvara poseban osećaj. Neko vas želi pored sebe, neko želi da vas miluje, nekome ste u potpunosti potrebni. Pošto je reč o izuzetno prijatnom osećaju, ovakvim postupcima se izuzetno jača i vaše samopouzdanje.

Čak i kada vi ne volite svoje telo, da li zbog viška ili manjka kilograma, vaša partnerka to i ne primećuje. Ona vidi nešto više od spoljašnjosti i neće vam tražiti mane sve dok ih vi sami ne otkrijete. Ako se to i dogodi, ona će biti uz vas ukoliko postoji ljubav. Zbog toga se treba opustiti (i prepustiti) seksu – on poništava svaki kompleks s kojim ste se mučili dok niste naišli na osobu s kojom možete da neometano uživate u čulnim zadovoljstvima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.