Seks posle svađe

Mnogi muškarci, ali daleko više žene, ne žele seks posle svađe. Međutim, ima i onih koji umeju da privole svoju partnerku na užitak, ma kolike bile razmere tek završene svađe. Kako je odobrovoljiti ako ona danima neće?

Probajte da joj pišete pisamca. Pišite kako je volite najviše na svetu i da želite da radite s njom sve što ona želi i kada i kako ona hoće. Probajte i s nekim malim bezobrazlucima – za koje znate da ih ona voli. Pišite šta biste sve mogli da radite zajedno da ona nije ljuta, i to detaljno, i ostavite joj tu poruku. Ako ne odgovara, mnogo je ljuta i nipošto nemojte više da navaljujete, jer će ona sigurno pomisliti da ste slabić – a to nemojte dozvoliti.

Ukoliko se ona baš duri danima i danima, okrenite drugi list. Posle posla nemojte dolaziti pravo kući, već šetajte, izlazite s prijateljima, posetite neki muzej, odgledajte neki film sami u bioskopu… Ako vam je baš do seksa, pa jasno je da do zadovoljstva možete da dođete i sami. E, kad ona bude uvidela da ste vi nezainteresovani, sama će doći u krevet i namestiti se pored vas.

Strpljenje je, u svakom slučaju, ključna reč. Ako svi načini propadnu, jedino ono i ostaje. Ipak je ono oružje pred kojim pada svaka devojka, pod uslovom da devojka s kojom se zabavljate ne razmišlja kao muškarac. Kad prođe određeno vreme, ona se ohladi, prođe je bes i sve splasne, uslediće ono o čemu ste danima maštali. Strpljenje je nešto što se uvek isplati kada je u pitanju ženska ćud.

Ukoliko svađa i njene posledice traju predugo, što podrazumeva višednevnu apstinenciju, možda je došlo vreme da se razdvojite umesto da svoj sukob lečite seks-terapijom. Ona može biti uspešna samo ako je sukob takav da se s vremenom i uz nešto malo dovitljivosti može zaobići bez posledica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.