Seksi pokloni

Lepo upakovan seksi donji veš koji muškarac poklanja svojoj voljenoj može se različito tumačiti. Neke žene će se obradovati, odmah obući tu čipku i šepuriti se pred njim, očekujući da baš te gaćice, kao u nekim filmovima, on iskida zubima i da onda oboje urone u vrtlog strasti… Druge, posebno one koje su strogo vaspitane, bukvalno će se zgroziti nad takvim poklonom i procediti: „Šta ti misliš, kakva sam ja to žena?“ Bez vaganja toga koja sorta žena poštenije reaguje, treba reći da postoji i treći tip.

One će se uplašiti, možda i rasplakati, jer će pomisliti da su dosadile voljenoj osobi, pa se on poslednjim snagama trudi i pokušava da oživi njihovu vezu, da povrati interesovanje za ženu koja ga više uopšte ne privlači… Istina, ovakav strah može biti jak, ali ima li osnove? Muškarac koji poklanja seksi veš svojoj dragoj sigurno ne poručuje: „Doteraj se malo, sva si nikakva i neprivlačna“. To mu nije ni na kraj pameti. Muškarcima, naime, žena izgleda najviše seksi kada nema ničega na sebi. Donji veš nam više dođe kao kratkotrajna zabava. Ako je muškarcu žena neprivlačna, nema tog veša koji to može da promeni. Sama činjenica da joj kupuje seksi veš znači da je vidi kao seksi i veoma privlačnu, a krpice su samo dodatak na postojeće fenomenalno telo.

Još nešto: ne misle svi muškarci da je takozvani seksi donji veš stvarno seksi. Mnogima je on smešan i više vole da na svojoj dragoj vide običan pamučni veš (onoliko koliko uopšte razmišljaju o njenom vešu). Naravno, i takvog muškarca može da obraduje kada ona zbog njega obuče seksi krpice, jer ga raduje da se ona doteruje za njegove oči, ali mu sam veš ne doprinosi lepoti i privlačnosti njegove drage. Što se tiče one grupe muškaraca kojima se baš dopada da vide svoju izabranicu u seksi vešu i onih koji smatraju da je taj veš sam po sebi već seksi, nema mesta za strah.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.