Seksualne nedoumice

Seks – ni kraće reči ni veće glavobolje. Koliko puta ste se pitali da li ste bili dovoljno dobri u krevetu? Jednom? Sto jednom? Teško da se nikada niste našli u toj nedoumici.

U svakom slučaju, trebalo bi da raščistite jednu stvar: da li zavodite zbog sebe, zbog nje, ili zbog oboje. Ipak, najvažnije je da u krevet ponesete jednu solidnu, izdržljivu erekciju. Pored toga, bitno je da imate na umu to da svakoj ženi treba malo više vremena za užitak nego vama. Uostalom, predigra je i nastala zbog lepšeg pola, a ne zbog nas, što je jasno kad uzmete u obzir činjenicu koliko žene vole da se ljube. Dakle, muškarci koji se dugo i dobro ljube automatski beleže par dobrih poena.

Kako stojite s dodirima i upotrebom ruku? Budite mudri pa nemojte tek tako „veslati“ po njenom telu. Naravno da je svaka želja jača u prvih nekoliko minuta, ali kad shvatite da će sve ići glatko do kraja, valjalo bi da „zakočite“ i obratite pažnju na nežnost. Površine koje treba pokriti dodirima u toku predigre su mnoge, mahom znane, a prostiru se od stopala do glave. U dodiru treba uspostaviti sinhronizaciju – služite se jezikom, ali i jagodicama prstiju. Nema razloga da jedno zapostavljate na uštrb onog drugog.

Što se tiče grudi, jasno je da su bradavice, posle genitalija, najosetljiviji deo ženskog tela. Tu pustite mašti na volju, ali trudite se da joj ne nanosite bolne ujede pošto većina žena nije sklona tolerisanju takve agresivnosti. Rane i podlivi nikome nisu interesantni, niti se mogu opravdati strašću. Umesto da agresivnost plasirate kao strast, pustite da strast bude ono što će vas dovesti do obostranog vrhunca u kojem ćete jednako uživati i vi i vaša partnerka.

Kada je seks u pitanju, to je jedina nedoumica koja se lako otklanja – obostrani užitak stoji kao imperativ.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.