Skrenite joj misli

Žene koje su preokupirane svojim izgledom, kao i one koje su njime nezadovoljne imaju najviše problema sa orgazmom. Obično u intimnim trenucima gase svetlo, izbegavaju svlačenje pred partnerom, brinu o tome kako izgledaju dok vode ljubav… Ako uvidite da se vaša devojka (ili žena) ponaša tako, preporučljivo je da joj malo skrenete pažnju i uputite je da razmišlja isključivo o dodirima, poljupcima, milovanju ili nečem drugom. Tako ćete joj pomoći da se opusti i prepusti uživanjima.

Vi ste taj koji treba da joj pruži nesebičnu podršku. Ukoliko vaša veza traje već duže vremena, logično je da se nećete koncentrisati samo na njen fizički izgled. U međuvremenu, zaljubili ste se u sve one stvari koje ona ima u sebi, u njenu požrtvovanost, vernost, osobine koje se ne vide na prvi pogled. Zato ćete joj tolerisati poneki kilogram viška. Ipak, ukoliko su se stvari otrgle kontroli, pokušajte da pronađete način da joj skrenete pažnju na to da briga o izgledu nije nebitna i da bi mogla da se vrati u formu u kojoj je ranije bila. Tako ne samo da ćete vratiti živost u svoj seksualni život nego ćete učiniti i da se ona oseća opuštenije, lepše i poželjnije.

Naravno, pri saopštavanju takvih stvari treba biti izuzetno taktičan. Žene ne vole kada im se stvari serviraju direktno, posebno ako je to kritika onoga što one jesu ili što su u međuvremenu postale. Možda ne bi bilo loše da sednete i da porazgovarate o stvarima koje su se promenile od perioda kada ste se zaljubili jedno u drugo. Nije loše ni da i ona vama kaže šta misli o vašem izgledu. Moguće je (čak je vrlo verovatno) da se ni njoj ne dopada vaš pivski stomak koji ste s vremenom nabacili. Razmislite, možda ju je takav propust sa vaše strane naterao na tu ne previše atraktivnu gojaznost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.