U trendu

Skriveni sitni znaci koji odaju muškarca kad mu se sviđate

Znaci koji odaju da mu se dopadate često mogu da budu zbunjujući i teško ih je prepoznati. Ovo su oni najmanje očigledni, na koje momci pokazuju da im je stalo do vas.

U vašem prisustvu se uozbilji i utiša

U društvu je inače poznat kao zabavan tip koji se nikada ne gasi, ali kada ste vi u blizini postane bubica? Ovo je zapravo prilično očigledan znak da mu je stalo do vas i vašeg mišljenja, pa ne želi pred vama ni na koji način da se osramoti i radije ćuti.

Poštuje vaša pravila

Dogovorili ste se da se čujete za tri dana i on je čekao i nazvao vas tačno u dogovoreno vreme, a pre toga vam nije poslao poruku? Verovale ili ne, to je jedan od znakova kojima odaje da mu se zaista sviđate. Ne želi da prekrši nijedno pravilo kako vas ne bi uvredio ili oterao od sebe, pa će radije strpljivo čekati da vam se javi i čak izbegavati mesta na kojima bi mogao da vas sretne, kako vam se ne bi učinio prenapadan.

Vređa vas

Izreka „ko se tuče, taj se voli“ nije besmislena. Momci se toga često drže i kada odrastu, pa pokušavaju da vam se približe tako što vas vređaju ili zadirkuju jer ne znaju kako da vam drugačije daju do znanja da im se sviđate. Znamo da je to nezrelo, ali i ovo je definitivno jedan od znakova na koje bi trebalo da obratite pažnju.

Hvalisav je

Ironično, jedan od najčešćih znakova da se sviđate nekom frajeru jeste kada se pred vama ponaša kao da najviše na svetu voli samog sebe. Takođe, jako detinjasto, ali i prilično očigledno.

Izbegava telesni kontakt

Ako vas baš nikada ne dodiruje ili grli, a s drugim prijateljima to često radi, moguće je da s vama izbegava telesni kontakt jer prema vama oseća nešto više od prijateljstva, pa mu takve stvari izazivaju nelagodu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.