Sportska kombinacija

Da li spadate u onu grupu muškaraca koja svoje ljudsko i muško postojanje ne može da zamisli bez patika na nogama? Onda su za vas patike svetinja i nijedan kodeks oblačenja ne može vas naterati da ih izbacite iz svog ormana sa obućom. S obzirom na popularnost sportske obuće, što je dovelo do toga da se patike danas prave u najrazličitijim modelima i u najrazličitijim desenima, nema ni potrebe da ih izbacujete. Jedino je važno da pazite na to kako ćete ukombinovati ono što nosite na sebi sa svojim omiljenim patikama.

Dakle, reč je o problemu koji se najlakše može opisati kao slaganje boje patika sa garderobom. Ukoliko posedujete par belih ili plavih patika određene marke, a već rekosmo da ste toliki ljubitelj patika da ne želite da ih nosite samo dok ste na sportskim terenima, trebalo bi da vodite računa o tome sa čime ćete ih ukombinovati. Dobro, jasno je da vam odmah na pamet pada trenerka u određenoj boji, ali ovde govorimo o nekoj drugoj vrsti odeće. To je ona obična, svakodnevna garderoba, koje se vi kao izraziti „patikaš“, u najmanju ruku, grozite. Ipak, ne treba biti isključiv.

Svoje patike u plavoj ili beloj boji možete da uklopite sa regularnim pantalonama u svim nijansama plave ili teget boje, tamnijim ili svetlijim farmerkama, radničkim pantalonama, kao i sa onima u sada tako popularnom vojničkom stilu. Naravno, u obzir dolazi i bela boja, kao i sve nijanse drap i sive boje. Nećete pogrešiti ni u jednoj od ovih varijanata. Boje kojih bi trebalo da se klonite jesu crna, zelena, boja masline i dobra većina braon nijansi. Kad je reč o gornjem delu garderobe, on bi trebalo da bude beo, plav, teget, ili u nekoj kombinaciji te tri boje. Ako spadate u sportske perfekcioniste u odevanju, ista pravila mogli biste da primenjujete i kada je reč o garderobi za rekreaciju.

Kako stvari stoje ukoliko su vaše patike crne boje? U tom slučaju neko bi mogao da vas proglasi za mudrijaša, jer crne patike idu manje-više uz sve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.