U trendu

Šta godi ženama

Da li iko zna šta tačno godi ženama? Na primer, da li znamo kakav poljubac im prija? Grub ili nežan? Možda kombinovano? U svakom slučaju, nije pametno da joj smrvite zube samo da biste pokazali snagu svoje strasti. Ma koliko poljubac bio važan, najkatastrofalnije greške ne dešavaju se kao posledica dodira usana. Žensko telo je prepuno zamki u koje muškarci nesmotreno upadaju misleći da ih dobro poznaju.
Muškarac koji želi da postane senzualan dosad je već shvatio da se od njega ne očekuje da bude akrobata, već da bude pažljiv, dosetljiv i predan partner u postelji. Glavna odlika takvog muškarca nije veština nego inteligencija. On zna šta žena voli, ali i šta joj se gadi, ili šta joj ide na živce. Bitna je vrlina dobrog ljubavnika da zna da odabere prave trenutke, a njegovo ponašanje procenjuje se daleko izvan spavaće sobe.
Svaku ženu će proći volja za seksom ukoliko se muškarac ponaša za stolom poput praseta. Da se razumemo, i najveštiji ljubavnik biće korišćen samo za jednu noć ukoliko žene koje on osvaja shvate da ga seks zanima samo kao niz kratkoročnih pobeda kojima se može pohvaliti pred prijateljima. Vidite i sami da nas ova priča dalje vodi do seksualne etike. Svaki muškarac ima svoj moralni kodeks, na počecima je svaki naučio šta se sme, a šta ne sme. Posezati za "zabranjenim voćem" i flertovati s drugim ženama dok ste u društvu svoje stalne partnerke u najmanju je ruku glupo.
Intimnost sa ženom pre svega treba posmatrati kao nešto divno. Ona nam daruje ono najdragocenije čime raspolaže – samu sebe. Stoga bi naše poznavanje njenih seksualnih navika moralo ostati strogo poverljiva informacija. Ženi je važna njena reputacija i ne postoji pravo da se ona ugrozi nezrelim i bezočnim hvalisanjem pred muškim društvom. Čistoj fiziologiji i ljubavnoj tehnici uvek treba pretpostaviti lep i sveobuhvatan odnos prema partnerki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar