Šta je uzbuđuje kod vas

Šta je to što jednu ženu može da uzbudi na nekom muškarcu? Iako sebe smatrate čovekom koji čvrsto stoji na zemlji, nemojte se mnogo iznenaditi i izgubiti tlo pod nogama kada shvatite da još uvek postoje žene koje veruju da za njih postoji princ koji će ih tretirati nikako drugačije nego kao princezu. To su žene koje uzbuđuju zreli, osećajni muškarci na koje one mogu da se oslone u svakom trenutku i u svakom pogledu. Takav tip žene želi isključivo trajnu vezu, nešto dublje od kratkog i uzbudljivog susreta. Kod pojedinih žena erotičnost i strast bude se kroz dijalog, kroz veštu komunikaciju koja čini da se one ne plaše svojih erotskih snova i ohrabruje ih da ih ostvare.
Naravno, postoje i one kojima je isključivo potreban udvarač grabljivac, jer ih on maksimalno uzbuđuje. Najveća zamka ove vrste privlačnosti može biti to što se žena koja vam se apsolutno preda, pošto ste već dominantniji od nje, može pretvoriti u osobu koja vam je potpuni stranac van kreveta.
Igra mačke i miša s vremena na vreme može biti zabavna, ali bilo bi bolje da vi budete taj koji bira i odlučuje. Samo seksualne rekreacije radi možete obratiti pažnju na žene koje muškarce tretiraju kao seksualne objekte. Njih najviše uzbuđuje moć, pre svega moć zavođenja, ali i moć koju nudi visoki društveni položaj. Trudite se da se ne zaljubite baš sasvim u takvu ženu, jer će njena opsesija pre ili kasnije uništiti vašu vezu.
Na kraju, ali ne i najmanje značajno, ima i žena koje se rado predaju maštanju. Njihova erogena zona je mozak, privlače ih intelektualci i umetnici. Sklone su smelim seksualnim poduhvatima dok istovremeno tragaju za fizičkim i mentalnim zadovoljstvom. Njima nije bitno da li će biti dominantne ili potčinjene. To bi mogao da bude idealan tip žene koji bi mogao da parira složenoj ličnosti svakog muškarca. Ipak, trudite se zajedno sa njom da nikada ne izgubite kontakt sa stvarnošću, bez obzira na to šta je najviše privlači na vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.