U trendu

Šta ne znamo o njima (1)

Možda ona može da podnese gledanje horor filmova, ali je sigurno da više voli da gleda Mapet šou. Žene uvek imaju ortački pristup na početku i vrlo brzo će vam staviti do znanja da uživaju u akcionim filmovima ili ekstremnim sportovima ukoliko je to zaista tako. Ipak, u svakoj opasnoj devojci krije se nežna devojčica. Neće proći mnogo vremena pre nego što vam predloži da zajedno gledate „Sjaj u travi“ ili da uveče igrate domine. Ukoliko želite da vam veza bude bez trzavica, dajte podršku romantičnim trenucima; na njeno raspoloženje to ima isti efekat kao prozak.

Imajte na umu da njeno okruženje zna sve o vama. Koliko god se trudila – a verovatno se ne trudi uopšte – devojka ne može da sačuva svoju novu vezu od drugih. Na početku veze vi ste centar njenog života i budite sigurni da su njeni prijatelji upoznati sa svakim novim detaljem vašeg odnosa. Kada budete sreli nekoga iz njene ekipe, vrlo lako ćete saznati šta im priča o vama.

Kao i uvek kod žena, paradoks je osnovna merna jedinica. Što teže ume da prihvati komplimente, to ih više očekuje. Devojka koja jedva da trepne kada joj kažete da je lepa to veoma dobro zna i sama, tako da vašu pohvalu registruje bez preteranog uzbuđenja. S druge strane, žena koja crveni, skreće pogled ili vam kaže da ste luckasti ne smatra sebe naročito lepom. Za nju su reči: „Izgledaš predivno“, pravo bogatstvo. Govorite joj to često i posmatrajte kako se svakog puta sve više topi.

Nemojte biti iznenađeni ako vam ona nekada kaže da nešto što ste joj predložili u seksu nikada ranije nije radila. Jeste, i to mnogo puta. Žene shvataju da čak i najosećajniji muškarac želi da bude dominantan u seksu i zbog toga će u početku kriti svoje seksualno umeće. Kroz nekoliko meseci pokazaće svoje pravo lice u spavaćoj sobi. Proces eventualno možete ubrzati tako što ćete „slučajno“ ostaviti dva poveza za ruke na šipkama kreveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.