U trendu

Šta ona sanja

Uzbudljivi erotski snovi pomažu nam da otkrijemo šta zaista želimo od života, čega se plašimo i koga volimo. San nabijen seksualnim uzbuđenjem do te mere da vam je neprijatno da ga kasnije nekome ispričate uopšte ne mora da ima ikakve veze sa seksom pošto su snovi uvek puni simbola. Kako ta simbolika nije uvek jasna i direktna, kroz erotske snove možete otkriti dosta toga i o sebi i o svojoj partnerki. Možda vam san govori da žudite za nečijom nežnošću, ili vam najavljuje srećno rešenje problema kojeg još i niste svesni, ili vam ukazuje na nerešene odnose na poslu i neravnopravnu borbu za vlast. Treba li takav san kasnije prepričati svojoj partnerki? Da li ona treba da ga ispriča vama?

Bolje ne, jer bi se mogao pogrešno protumačiti. Osoba do koje vam je stalo mogla bi se osetiti ugroženom ili nesposobnom da vam pruži zadovoljstvo u krevetu. Uostalom, san je nešto najličnije i najintimnije i najbolje je da tako i ostane. Dakle, nemojte prepričavati svoje snove, ali se možete međusobno iznenađivati naglo probuđenom seksualnom željom posle tako uzbudljivih snova. Za pravilno tumačenje snova, pa i onih erotskih, treba uzeti u obzir godine, pol, način života i osećanja osobe koja ih sanja.

Tako je, na primer, seks sa nepoznatom osobom jedan od najčešćih ženskih snova. Sećate li se situacije iz Kjubrikovog filma „Širom zatvorenih očiju“, u kojem Nikol Kidman prepričava Tomu Kruzu san u kojem je vodila ljubav sa nepoznatim muškarcem? Ako se sećate, onda znate da ta ispovest nije donela ništa dobro tom bračnom paru. Inače, ovaj san je samo odraz želje za tim da okolina prihvati pojedinca onakvog kakav jeste, bez ikakvih predrasuda i osuda. Možda bi bilo lepše ako bi ona sanjala da vodi ljubav sa drugom ženom? Na stranu što bi to vama bilo uzbudljivije, vaša partnerka mogla bi se naći u nedoumicama o svojoj seksualnosti, iako je i taj san samo izraz težnje za razumevanjem i nežnošću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.