U trendu

Šta smeta njima

Put do ženskog orgazma je mnogim muškarcima večita nepoznanica. Potrudili ste se, pokazali ste nežnost i strpljenje, ali ste je opet uhvatili kako glumi zadovoljstvo. Gde grešite? Grešite što polazite od sebe. Ono što je nama sasvim nebitno ženama može veoma da smeta u toku seksa. Možda vi ne mislite da tokom seksa treba da skinete čarape ili pantalone sa sebe, ali ženi to izgleda kao da nekud žurite i logično je da se nervira zbog toga. Pored toga, treba razmisliti i o tome da poluodeveni pre izgledate smešno nego seksi. Nemojte dozvoliti sebi da vas ona moli da se skinete, teško će se opustiti posle toga.

Prilikom seksa (i u pozorištu) treba isključivati mobilni telefon. Ukoliko to redovno radite ili ukoliko ga barem sklanjate u drugu sobu, dajete joj do znanja da ništa nije hitno kada je ona u pitanju. Ukoliko vam zazvoni telefon, nemojte se javljati, vrlo je verovatno da biste je posle toga zatekli potpuno obučenu i ljutu. Pošto žene i inače vole da pričaju, razgovor u krevetu pre i posle seksa uvek ih opušta. Tokom ljubavnog čina izbegavajte razgovore, osim ako nisu u pitanju komplimenti na račun njenog izgleda, što je može dodatno motivisati. Pošto je naučno dokazano da muškarci posle seksa žele odmah da spavaju, vi se potrudite da budete medicinski fenomen koji će ostati budan – 15 minuta budnog stanja može da učini čudo u njenim očima.

Poređenja s bivšim partnerkama su isključena, pošto se žene ježe na samo pominjanje vaših bivših ljubavi. Naročito nemojte da vam se to omakne u toku seksa, jer nastavka neće biti. Trudite se i da ne preterujete s duhovitošću, mnogo smeha ubija libido kod žena. Ona u krevetu treba da vas doživi kao strasnog muškarca, nipošto kao klovna. Vicevi bilo koje vrste, „masni“ ili „nemasni“, zabranjeni su pre, u toku, kao i posle seksa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.