Šta vam je činiti

Šta jedan muškarac treba da radi da bi se osetio zadovoljnim (ne zadovoljenim) dok je sa ženom do koje mu je stalo? Za početak, treba da preduhitri sve njene postupke koji ga mogu lišiti onog muškog osećanja „ja“ i da je demobiliše. Prvo ih locirate, a onda ih sve odjednom fiksirate.

Da ne bi ispalo kako su žene krajnje pojednostavljene i predstavljene kao neka vrsta građevinskog materijala, treba reći da nije reč o fizičkoj fiksaciji, nego o mentalnoj. Kada su ženski pipci svezani u čvor, nemojte misliti da je tu kraj. Ona po prirodi stvari kuje nove misli i planove. Nemojte se previše obazirati na to kakvi su planovi koje je zamislila pošto to nije od suštinske važnosti. Ženski planovi su promenljivi i često, iako zna šta radi, žena ne zna šta hoće. Upamtite, jedna od najslabijih tačaka žene jeste to što zna šta radi, a ne zna šta hoće. Time ćete obavezno izazvati žensku reakciju. Ako je ljuta, dobro ste uradili.

Kada ste locirali njeno delovanje, zanimljivo je, gotovo neshvatljivo, da ona kao reakciju na sve to bira samo jedan način i njega se dugo drži. Kao da privremeno nestaje njena prirodna sklonost da kombinuje više načina. U odbrani bira samo jedan put, i to onaj koji se odlično vidi, te je to muška prednost u ovoj vrsti zahvata. Pametne žene se primire kada su pročitane, one manje snalažljive postaju uznemirene i biraju samo jedan od izlaza, umesto da i tu koriste svoju prednost u polnoj kombinatorici. Ove poslednje ohrabrenje obavezno nalaze kod prijateljica ili drugarica koje znaju sve. Nekada to može biti i muška drugarica pošto i takva, nažalost, postoji. To su retki momenti međuženskog razumevanja – oni obično traju samo dok oluja ne prođe.

Poljuljano žensko carstvo nikada se ne ruši, mada se stalno povija na vetru. Zato muškarac mora da zna pravo vreme i pravo mesto kada će moći da poentira. Muškarac je sa te strane uvek u povoljnijem položaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.