Stvoren da bira

Budite oprezni u poklanjanju svoje ljubavi. Za to postoji dobar razlog: kada su žene u pitanju, zahvaljujući metodu pokušaja i neuspeha, naučili ste svašta korisno i sada znate da ste vi taj koji je stvoren da bira. Eto prednosti kojoj se ni zloba ne podsmeva. Svaki muškarac u naponu snage dobro zna da bilo koja žena, koliko god da je samouverena i samostalna, pre svega voli da bude obasuta pažnjom. Tu nema šta da im se zameri – pažnja uvek prija. Pošto smo svesni toga da nam „rok trajanja“ svima polako ističe, nije ni čudo što se trudimo na svaki način oko neke žene, ponekad čak i više nego što bi se to moglo zamisliti. Vodite računa samo da to ne bude više od onoga što neka dama realno zaslužuje da dobije.
Malo opreznosti nikada nije na odmet, žene su veoma svesne svih muških lukavosti i uglavom ne padaju na šarmere bez pokrića. Zbog toga se potrudite da se ne nađete u toj kategoriji, posebno ne kada ste već u naponu snage kao zreo savremeni muškarac koji dobro poznaje žene. Iako možda više nemate telo dvadesetogodišnjaka, imate nešto mnogo vrednije što mladi ne mogu da kupe niti da dobiju odlaskom u teretanu – iskustvo. I to je sigurna karta na koju uvek treba da igrate. Umesto u igri primarno uživate u predigri; vođenje ljubavi prevazilazi klinački nivo i postaje najerotičnije iskustvo kojem se rado prepuštamo. Možda još nekim delom sebe čeznete za podmlađivanjem (kao i žene uostalom), možda i više nego pripadnice lepšeg pola, ali ne treba dozvoliti da nas to pokoleba.
Zbog vremena koje neumitno prolazi žene često ume da obuzme osećaj tuge ili usamljenosti, dok muškarci s godinama koje dolaze neguju svoj cinizam. U oba slučaja ipak postoji spremnost da se kratkoročni ciljevi žrtvuju zarad ostvarivanja jedinstvene ljubavne prilike koja bi mogla da bude „ona prava“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.