Stvorite priliku

Ukoliko spadate u onu grupu muškaraca koja je već neko vreme sama ili „singl“, kako se to danas popularno kaže, krajnje je vreme da to više ne budete. Bilo na jednu noć ili na neki duži period. U čemu bi mogao da bude problem? Barovi su prepuni slobodnih devojaka, ali vama ne polazi za rukom da „smuvate“ neku od njih? Koliko puta ste u nadi izašli u grad s prijateljima, puni velikih planova i sa sigurnim pakovanjem kondoma u džepu, da biste ih na kraju vratili kući u fioku da dočekaju neka bolja vremena? I tako sve dok im ne bi prošao rok trajanja, a onda u krug. Možda je došlo vreme da se onome što nazivamo „loša sreća“ konačno i jednom za svagda stane na put. Bez obzira na to što vam se možda dosad nije činilo tako, samovanje u nekom trenutku treba prekinuti.
Zbog toga je važno uvesti raznolikost u svoj raspored. Izlasci s ortacima jesu odlična prilika da se opijate i razmenjujete „ribolovačke“ priče, ali ako ne želite da se po ko zna koji put vratite kući sami, neke stvari moraju da se promene. Budite za početak pri sebi. Iako svi sanjamo o savršenoj ženi, koja će na naše pripito nabacivanje reagovati širokim osmehom i pozvati nas da joj se pridružimo kod nje u stanu, recimo, u kadi, tužna istina glasi da su takve žene prilično retke. Normalnoj devojci neće smetati pivo koje držite u ruci – sve dok nije deseto po redu. Ako pri tom pokušate da je nakon pet minuta „počastite“ nekom nepristojnom ponudom, veća je verovatnoća da ćete dobiti šamar nego osmeh.
Razmislite o tome da li devojku koju ste upoznali možete da vidite kao nekoga ko bi u vašem životu mogao da igra bitnu ulogu. Osim ako niste petnaestogodišnjak koji po svaku cenu mora da izgubi nevinost sad ili odmah, nema potrebe da žurite. Ako ste već upoznali devojku koja vam se sviđa i ako vam ona šalje povratne signale, možda bi trebalo sačekati. Pustite da ona sama odredi tempo i nešto će se već desiti. Imajte strpljenja i nemojte trčati za sledećim parom nogu čim se ona malo pokoleba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.