Svađe i problemi

Imate devojku svojih snova, zajedno uživate u svemu što radite, i mada vam je u vezi fenomenalno, najednom, kao strašni uragan, negde iz prikrajka izbija jedan, a potom i drugi problem. Zatim nastavljaju da se nižu. Glava vam puca, ljutnja, pa svađa, sve izgleda kao da od vaše veze iz snova neće biti ništa. Dobro, niste ni prvi ni poslednji par kojem se to desilo. Idila ne bi bila idila da povremeno nema sitnih čarki.
Naravno, najveći neprijatelj vaše veze je stres. Možete zajedno i da otputujete, ali vaši problemi uvek idu s vama. Međutim, možda ne bi bilo loše da ih bar nakratko bacite u drugi plan – da ih privremeno zapostavite. Ukoliko vam ona prigovara da je zanemarujete, možda je posao zaista preuzeo primat u vašem životu. Ako i sami uočite da ste naporni, u napadima zlovolje prihvatite se nekog posla. Od pomoći vam mogu biti plivanje, čitanje i duhovite opaske na sopstveni račun. Kada ste namrgođeni, ne uzimajte u ruke dnevni posao!
To što ste u vezi sa svojom dragom nekoliko godina ne znači ništa. Način života koji danas vodimo ne ostavlja dovoljno prostora i vremena da muškarac i žena budu maksimalno posvećeni jedno drugom. Tako neke sitnice koje se skupljaju u toku godine mogu da buknu i da postanu velik problem. Takve situacije su ujedno i test za "sveže zaljubljene ptičice" – ili će shvatiti da ne mogu jedno bez drugog, ili će pobeći glavom bez obzira.
Ipak, nikada ne treba donositi zaključke na brzinu ili tokom nekog kraćeg odmora. Konačna rešenja ne donose se na takav način. Možda vam se samo učinilo da vaša draga nije žena za vas, a možda stvarno i nije, ali ipak sačekajte da vreme to pokaže na adekvatan način. Svađe i problemi uglavnom pokazuju samo gde se nalaze granice uobičajene ljudske tolerancije. Odluke se donose iza tih granica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.