Sve je do vas

Ima žena koje dok ulaze u vaš stan posle nekoliko susreta zaista imaju još samo jednu želju, a to je da utvrde da li ste i dobar ljubavnik. Međutim, to čine samo neke, malobrojne. Većina njih ulazi u vaš stan sa željom da još malo istraži, da pronjuška i da uz pomoć samo njoj znanih znakova donese neke vrlo zanimljive zaključke o vama ali i o budućnosti vaše veze. Znate već kako se kaže: „Kad bi žene znale šta žele, vladale bi svetom“.

O čemu je reč? Reč je o tome da većina žena donosi odluke pod sticajem okolnosti. Ako želite da saznate na šta sve žena obraća pažnju pre nego što odluči da li će sa vama provesti uzbudljivo veče u krevetu, razmislite malo. Na šta sve ona obraća pažnju kada uđe u vaš stan?

Verovali ili ne, one imaju svoju svojevrsnu rang-listu onoga što je poželjno, manje poželjno ili sasvim nepoželjno. Većina žena pažljivo će osmotriti naslove knjiga na vašim policama. To je po pravilu „reci mi šta čitaš, pa ću ti reći ko si ti“. Srce intelektualno nastrojene žene teško da će dirnuti avanture Vinija Pua ili gomila stripova. Međutim, na tomove medicinskih enciklopedija, filozofske literature ili knjige nekog nobelovca nijedna neće ostati ravnodušna.

Osvetljenje! Sveće, sveće, sveće… Žene gube razum od tih svetlećih ukrasa. Potrudite se, bar danas to nije teško, da u svom stanu imate pri ruci nekoliko različitih oblika, boja, pa i mirisa ovog čarobnog štapića za osvajanje ženskog srca. Uz svetlost sveće sve je lakše, romantičnije, lepše.

Posebnu pažnju žene obraćaju na mirise. Hodnik koji miriše na komšijski kupus ili komšijske mačke veliki je minus. Nije da su one neka zanovetala. Reč je o tome da su žene sposobne da razaznaju dvostruko više mirisa nego muškarci. One imaju razvijeniji deo mozga zadužen za doživljavanje mirisa. Zbog toga pored sveća u stanu uvek treba imati mirišljave štapiće. Osveživači vazduha su nešto lošiji izbor, posebno ako nisu dovoljno dobri. Ona svakako neće propustiti priliku da uđe u vaše kupatilo. Poželjno je da u njemu bude dobar sapun, toaletni papir, čista šolja, neotvorena četkica za zube, dovoljno paste, sveže oprani peškiri…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.