U trendu

Tri horor situacije u vezi

Potpuno ste zaljubljeni, zajedno ste već neko vreme i ona još uvek kod vas nije dobila ni jedan jedini ozbiljan minus. Pre nego što počnete da razmišljate o zajedničkoj budućnosti, ipak ne bi bilo loše da se prisetite nekoliko horora koji prate svakodnevicu svakog srećno sparenog muškarca. Ali, treba obratiti pažnju i na činjenicu da svaki horor ima i neku svoju svetliju stranu. Krenimo ipak od prvog. Prisetite se: na početku je tvrdila da ona nije od onih devojaka koje „zvocaju“. Vremenom, pivo s drugarima za nju je postalo smrdljiva pivčuga s gomilom gubitnika, a mali fudbal bedni izgovor za fitnes. Kako li je došlo do te promene?

Koje su još stavke na koje treba obratiti pažnju ne bi li se na vreme sprečio horor scenario? Ljubomora. To vam je ono kad se devojka koju ste voleli pretvori u besnu spodobu koja vam pretura po telefonu i pita: „Imaš li nešto da mi kažeš?“ Sve žene su ljubomorne. Razlikuju se samo po tome koliko mogu da polude. Istina je i to da su one koje „polude“ od ljubomore najluđe i ispod pokrivača, ali ipak…

Na listi problema su i naporni razgovori. Jer žene znaju. Žene sve znaju. A i kad ne znaju, ubeđene su da znaju. I onda morate da razgovarate. Osim ako ne kažete „ne“, odlučno i na samom početku. Ako mislite da će vas šutnuti, neće. Samo će više smaratri svoje prijateljice. Što je najgore, u većini slučajeva to će biti nadobudne žene s glupim komentarima. Još ako su singl, tim gore. Dobra strana te medalje je ta što one mogu predstavljati spas za vaše slobodno vreme.

Žene inače imaju sklonost ka napornim pitanjima. I kada osete da nam nedostaju ortaci, pivo i momački život, one to jednostavno znaju. I onda počinje: „Da li smo mi u redu?“, a zatim sledi i malo ozbiljnije favorit pitanje: „Ti mene više ne voliš, zar ne?“ Dobra stvar je što u ovom slučaju jedan odgovor sve rešava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)