U trendu

Tri tipa muškaraca koja morate izbegavati

Svi muškarci varaju. Svi su isti. Uhvatite li nekada sebe kako izgovarate ove rečenice? Prestanite odmah sa tom lošom navikom. Prepoznajte one loše momke na vreme i bežite od njih. Sačekajte onog dobrog, pravog momka.

Postoje tri tipa muškaraca koji najčešće varaju. Njih zaobiđite u širokom luku jer ništa dobro vas sa njima ne čekati.

1. Narcisi

Oni su u nekoj čudnoj vrsti zablude da su centar univerzuma i da se zemaljska kugla okreće samo zbog njih. Jedini hvalospevovi za koje znaju su oni u kojima su oni glavni akteri.

Ne zadovoljavaju se činjenicom da im se samo vi divite i vi da ih volite. Previše su savršeni da bi bili samo vaši. A i šteta je da nešto tako perfektno proba samo jedna osoba.

Takva božanska bića uvek smatraju da mogu pronaći i bolju od vas. Zapamtite da nikada nećete biti dovoljno dobre za ulickanog narcisa.

Foto: Bruce Mars/Pexels.com

2. Nesigurni muškarci

Ovakvih vrsta je na svakom koraku. Kompleksi pršte na sve strane. Ovakav momak može dugo da se krije ispod maske samouverenosti. Morate da budete pronicljive i otkrijete na vreme kakav je on zaista.

Nesiguran muškarac misliće da nije dovoljno dobar za vas, a i ni za jednu drugu. Želite li zaista da glumite psihijatra i lečite njegove komplekse? Želite li da ih prenosi i na vas?

Ako se nesigurnom muškarcu učini da mu izmičite iz ruke, on će ljubav potražiti na drugom mestu, možda sa manje lepom, manje pametnom devojkom. Kraj nje on se oseća superiornije, a kraj vas mu se kompleksi napumpavaju kao balon. Ne dozvolite da čovek pukne, ostavite vi njega prvi.

Veza sa ovakvim momkom doneće vam samo nevolje. Ako vas, ipak, nevolja privlači, onda samo izvolite. Poslužite se.

3. Sebičnjaci

Njih apsolutno ne zanimaju vaša osećanja. Oni ne znaju šta znači reč empatija. Ipak, uvek možete da mu pozajmite rečnik da pogleda.

Vi ste samo jedna igračka u njihovim rukama koju će da zamene kada im se prohte. Egoizam je njihovo srednje ime. Ono što zaslužujete (pažnju, ljubav, razumevanje) od njih nećete dobiti. Vaše potrebe ostaće neuslišene. Vi zaslužujete bolje!

Šta čekate? Bežite od ova tri tipa muškaraca glavom bez obzira i ne osvrćite se! Spasite se na vreme!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.