U čemu se kupate

Ovo je vreme kada mnogi, gotovo hipnotisani letom, hrle ka brojnim plažama ili bazenima u želji da se osunčaju ili okupaju, opuste i uživaju u pogledu. Ipak, mnogima od njih je upravo spremanje za plažu prava noćna mora.

Pre svega, treba odabrati šta je najbolje poneti od mnoštva ponuđenog: stolica za plažu, lopta, radio, kapa, razne društvene igre ili naočare. Iako bi dosta toga zaista opravdalo svoju upotrebnu funkciju u tih nekoliko sati odmora na pesku, realno je tek nekoliko predmeta zaista neophodno: peškir, flašica vode, naočare, odgovarajuća obuća i, ukoliko niste ljubitelj nudizma, jedini odevni predmet koji vam je potreban – kupaći kostim.

Dovoljno je da samo jednom odete u obilazak radnji po gradu i da vidite da muškarci uopšte nisu zapostavljeni kada je u pitanju ponuda industrije kupaćih kostima. Bogata ponuda u modelima, bojama i desenima očekuje i vaš izbor. Nipošto nemojte izabrati prvi model na koji naiđete. Realno razmislite o svom izgledu. Dobri, stari slip model je prava odluka za muškarca solidno definisanog tela. Redovni posetioci fitnes centara, koji upravo pažnjom okoline na plaži žele da naplate sve sate napornog vežbanja, mogli bi izabrati model tesnih bokserica. Svi ostali, dakle, oni koje je ovo leto zateklo u ne baš najboljem izdanju, morali bi da potraže svoj idealni kostim među bezbrojnim modelima kraćih ili dužih bokserica.

Ipak, nema mesta panici! Surferske bermude, što šire i što duže, po mogućstvu, cvetnog desena – potpuni su hit ove sezone!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.