U kojim godinama muškarci najčešće varaju, a kada najviše uživaju u krevetu

Žene su najsrećnije u 34. godini života, a muškarcima se kockice najbolje slože tri godine kasnije. Tada stvore porodicu i kupe toliko željeni dom, potvrdila su brojna istraživanja.

Ovo su najveće prekretnice u životima muškaraca, koje je izdvojio Dejli Mejl.

– U prvi seksualni odnos se upuste sa 15 godina što je godinu ranije nego devojke. Međutim, studije su potvrdile da je 31 posto njih imalo seks i pre 15. rođendana.

– Prvi pravi posao muškarci u proseku dobiju u 21. godini života. Tokom života promeniće najmanje šest poslova, provešće 125 dana na bolovanju i iskusiti barem jednu romansu na radnom mestu.

– U 22. godini života brzina spermatozoida počinje da opada, a nivo testosterona nakon 30. pada oko dva posto svake godine.

– Sa 23 godine muškarci najčešće polože vozački ispit. Oko 48 posto njih prođe iz prve u odnosu na 44 posto žena.

– U 29. godini života muškarci najviše uživaju u seksu.

– Ulaskom u 30. godine muškarci najčešće muku muče s pivskim stomakom.

– Muškarci u bračnu luku najčešće uplove s 32 godine, a u 33. već dobiju prvo dete. Žene u proseku majke postanu s 30 godina.

– S 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost. Nasledno opadanje kose pogađa oko 40 posto muškaraca.

– Muškarci su najsrećniji s 37 godina jer im se sve sfere u životu, poslovna, porodična i ljubavna, konačno slože.

– Muškarci koji imaju dovoljno kose najzadovoljniji su svojom frizurom u 39. godini. Tokom život isprobaju pet različitih frizura što je šest puta manje nego žene.

– Ulaskom u 41. godinu muškarci se osećaju nevidljivima, odnosno misle da ženama više nisu privlačni. U tim se godinama bore s krizom srednjih godina, proređivanjem kose, podbratkom i lošim zubima.

– Tek nakon što muškarci napune 43 godine, žene smatraju da su konačno sazreli. U isto vreme jači se pol suoči s prvim razvodom.

– U 49. godini muškarci se najčešće upuštaju u preljubu.

– S 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i zarađuju najviše.

– Sa 53 godine smatraju da ih žene više ne smatraju seksipilnim.

– S ulaskom u 70. godine muškarci ponovno uživaju u vrućim igricama u krevetu. Čak sedam od deset njih im redovan seks.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.