U trendu

Umetnost zavođenja

Odlazite u noćni provod sami ili sa društvom, dobro ste raspoloženi, kupili ste piće i izabrali odlično mesto u klubu, odakle možete da „snimate“ situaciju. Vidite ko dolazi i sa kime, vidite ko odlazi, koja od devojaka je slobodna, po različitim kriterijumima selektujete one koje vam se sviđaju i na kraju ugledate zanimljivu damicu sa kojom uspešno uspostavljate kontakt očima. Prva faza je uvek ista – neko vreme se značajno posmatrate. Ukoliko vam ona uporno uzvraća pogled, vreme je da započnete igru.

Prva stvar na koju treba obratiti pažnju u tim momentima jeste govor tela. Ukoliko imate utisak da vam ona šalje pozitivne signale nameštajući se tako da ste joj stalno u vidokrugu, bez obzira na ljude okupljene oko vas, nemojte oklevati. Od vas se očekuje da budete taj koji će prići. Pri tom zaboravite na klasične rečenice tipa: „Da li se poznajemo?“ ili „Koliko je sati?“. Te fraze su toliko prozirne da se sa lakoćom možete zapitati kako je uopšte moguće da su te floskule nekada „palile“ pri zavođenju. Pored toga, pretila bi vam i opasnost da devojka ozbiljno posumnja u vašu inteligenciju. Budite opušteni i prirodni, samo slušajte šta ona govori i odgovarajte na postavljena pitanja uz osmeh (ne bi bilo loše kada bi on bio iz kategorije zavodljivih osmeha – ako ih imate u svom zavodničkom arsenalu).

Ukoliko glumite osobu koja je neosvojiva ili nekog ko se strašno dosađuje, budite uvereni da će „objekat“ vašeg interesovanja vrlo brzo odustati od namere da vas uopšte i upozna. Kada uspostavite verbalni kontakt, nije neophodno da već u prvim rečenicama kažete sve o sebi, gde i šta radite, da li živite sa roditeljima ili ne i kolika vam je mesečna zarada – to čak ni sponzoruše ne žele da saznaju prilikom prvog razgovora. Još nešto: imajte stalno na umu da je ona ta koja će odlučiti da li će se između vas nešto dogoditi. Ukoliko nema hemije, gubite vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.