U trendu

Uradite nešto novo

Ono što nikada ranije niste činili, zato što niste imali vremena ili zato što vam jednostavno nije palo na pamet da to činite, može pomoći da se osećate bolje i da povratite bar delić poljuljanog samopouzdanja. Koje su to aktivnosti? Morate odlučiti sami. Da li ćete skupiti pelju i otići na manikir, ponovo pročitati knjige koje ste čitali tokom studija, voziti karting ili volontirati dva sata nedeljno – sasvim je nebitno sve dok se radi o unošenju noviteta u vaš život.
Imajte na umu sledeći podatak: nokti i šake su jedna od prvih stvari koje žena primećuje i proučava na vama. Odlazak na manikir mogao bi da bude višestruko koristan – ta akcija će vama samima pokazati da mislite o sebi i da vam nije svejedno kako izgledate, a s druge strane, ženama će pokazati da mislite o njima i njihovim postupcima. Ruke su glavni taktilni instrument – prvo ćete je pomilovati rukom ako dođe do fizičkog kontakta – i stoga žene nesvesno pridaju veliku pažnju tome. Što se tiče čitanja knjiga koje ste ranije čitali, sami odlučite da li će ih biti jedna ili pet. Nije bitno što znate šta se u njima događa – čitajte da biste videli koliko ste se sami promenili i u šta ste se pretvorili. Niste ista osoba koja je tada čitala i neće vas oduševiti iste stvari kao nekada. Naprotiv, cilj je da vas oduševe neke nove stvari za koje niste ni znali da postoje u tim knjigama, budući da ste tada bili mlađi i s manje životnog iskustva. Ono što vam se ne bude dopalo u tom istraživanju promenite, a ono što vam se dopadne – negujte.
Povremeno je dobro pomiriti se s time da niste više ono što ste bili. Zato krenite na karting. To je pojednostavljena vožnja motornog vozila, ali i mnogo iskrenija, instinktivnija i dinamičnija. Kada dođete u određene godine, više vas ne zanima brzina; postajete zreliji, više pazite na bezbednost u svakodnevnoj vožnji, a manje pažnje posvećujete uživanju u brzini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.