Urolozi potvrdili: Ova 3 trika garantuju povećanje penisa

Internet je doneo bezbroj olakšica ljudima u svakodnevnom životu, a naročito onima koji su nesigurni ili nezadovoljni sobom.

Muškarci kao jednu od opcija u pretraživaču Gugla poslednjih godina između ostalog najviše ukucavaju „kako povećati penis“, ali kao odgovor dobijaju obično savete za svakojake vežbe ili konzumaciju tableta.

Prestižni njujorški urolog Hari Fiš poručio je muškarcima koji su nezadovoljni svojim penisima da batale tablete, kreme i kojekakve tretmane jer obično ne funkcionišu na duže staze.

Foto: Pixabay/madeinitaly

„Sve to poprilično je nesigurno. Ne trošite novac za to kada sa 3 laka trika možete trajno rešiti problem veličine penisa“, kaže Fiš a onda otkriva koji su to trikovi, prenosi net.hr.

Trik 1 – Mršavljenje

Muškarci koji nisu zadovoljni veličinom polnog organa obično su ili gojazniji ili imaju svakako neko nepotrebno salo u predelu prepona i penisa. Možete povećati veličinu svog penisa – vizuelno. A to ćete postići tako što ćete smršati. Penis nećete povećati ali ćete golim okom videti da ste dobili sigurno 2-3 ako ne i 5 centimetara ako budete mršaviji.

Trik 2 – Brijanje

Drugi način na koji možete izgledati obdarenije jeste da uklonite vaše stidne dlake. Ponovo je reč o estetskom triku koji funkcioniše jer ćete još jednom dobiti nekoliko centimetara a da ništa značajnije niste uradili. Bićete zadovoljniji izgledom penisa bez dlačica oko njega.

Trik 3 – Dotok krvi

Da bi penis dosegao svoju optimalnu veličinu mora dobijati dovoljno krvi. Nju ne dobija u maksimalnoj količini ako vodite nezdrav život. Gojazni ste, imate povišen holesterol, visok krvni pritisak, dijabetes. Sve to utiče i na veličinu. Garantujem da ćete regulisanjem krvne slike i pritiska dobiti jači i veći polni organ jer će, prosto, on dobijati više krvi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike