Uvek kako ona kaže

Znate li kada je vreme da kažete dosta i prekinete vezu koja vas nervira i guši, ili čekate da njoj pukne film, zalupi vrata i nestane iz vašeg života? Ukoliko je vaša veza zapala u ozbiljnu krizu, teško da ćete popraviti vaš odnos izbegavajući da se suočite sa realnošću. Rešavajte probleme na vreme i trudite se da uvek nađete konstruktivno rešenje.

Već vam je dobro poznato da ćete, ako odete s njom u kupovinu, izgubiti najmanje tri sata. Dok ona izabere, pa isproba, te ovo valja, te ovo ne valja, pa: „Kako mi stoji suknja, košulja…“, „Ponesi mi ovu kesu, pridrži mi torbu, pa jaknu…“, vi ste već na ivici nervnog sloma. Sve to deluje stresno na vas – takav dan dođe vam kao noćna mora. Ovakvim ponašanjem ona postaje sve više zavisna od vas. Ako misli da svoj ukus gradi prema vezi sa vama i da vi stalno treba da izigravate njenog nosača, uskoro će postati još zahtevnija. Prestanite da se nervirate, recite joj otvoreno šta vam smeta u njenom ponašanju i pronađite kompromisno rešenje.

Moguće je i da vas ona stalno gnjavi time kako je njen posao naporan, kako ne može da ustaje ujutru, kako je saradnici nerviraju… Ubrzo će početi da vam sugeriše kako biste mogli malo da se trgnete i da napredujete u firmi, da više zarađujete… Ako vam je naporno da je slušate dok priča o svom poslu, zamislite samo kako bi vam tek bilo da svakog dana slušate o tome šta rade njene prijateljice, šta se desilo u novim epizodama njene omiljene serije… Reagujte na vreme!

Ukoliko ona uvek ima puno toga da ispriča o svojim drugaricama, pazite se. Možda naročito voli da razgovara o njima onda kada one nisu tu; i ne samo o njima – puna je priča o tome šta se nekom desilo, šta je čula o komšinici sa sprata i tako u nedogled… Ne zaboravite: ako vama priča koja je od njenih drugarica operisala nos, koja vara dečka sa šefom i još dosta sličnih pikanterija, budite sigurni i da njima sve do detalja priča o vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.