Uzmite ono što vam treba

Odmah da se razumemo: verovatno niste svetac, kao što nijedan od nas to nije, ali ako čak i površno analizirate mušku prirodu, shvatićete da veoma često pokrivamo svoje želje, stremljenja i nadanja. Nećemo pominjati gomilu predrasuda kojima nas filuju još od malih nogu i koje u sebi imaju niz zabrana koje nas do tančina upućuju na to šta jedan lepo vaspitan muškarac sme sebi da dozvoli, a šta ne sme.

Prekinite s tim! Nemojte razbijati glavu, jer ionako niste savršeni – niko nije. Glavno je da znate da je sve dozvoljeno. Govorite ono što mislite, radite ono što vam prija. Ukoliko muškarac zna šta hoće, nema razloga da to i ne ostvari. Zašto se i vi ne biste poslužili onim besramnim strategijama koje su samo prečica do ostvarenja vaših želja, a nikome neće nauditi? Bitno je da vas scenario vodi do cilja i da efikasno izbegnete sve trik situacije. U tom putešestviju važno je samo da održite ravnotežu i da dobro procenite kada valja ostvariti cilj bez obzira na sredstvo, a kada je bolje da pribegnete malo mekšim postupcima. Pamet u glavu i počnite! Scena je samo vaša – budite loš momak, ali radite dobre stvari.

Zaista nema nikakve koristi od vašeg urođenog šarma i zavodničkih sposobnosti ukoliko ih barem nekada ne iskoristite, pogotovo ako je između vas i vašeg cilja žena. Ukoliko pomalo flertujete sa ženom radi ostvarenja svojih zamisli, to će učiniti da se ona oseća atraktivnom i ženstvenom, a sigurno će odškrinuti i vrata za prolaz. Naravno, sve najviše vredi ukoliko je pametno dozirano, pa tako i u flertovanju treba biti suptilan. Možete se, na primer, smejati ženskim šalama čak i ako nisu smešne. Ipak, izbegavajte flert prilikom intervjua za posao, u toku upoznavanja s porodicom svoje devojke i na poslovnim sastancima. Posebno nemojte flertovati na poslovnim sastancima, jer bi to moglo da se protumači kao direktan seksualni napad.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.