Vaš veš

Slip bokserice doživljavaju svoje zlatno doba. Ukoliko ne znate šta je slip, podsetićemo vas da je to onaj veš koji podseća na kostime predratnih kupača. Gotovo da nema muškarca koji u svojoj fioci za veš nema hit naših dana – slip bokserice.

One su uglavnom pravljene od dobrog pamučnog materijala koji poboljšava elastičnost, miluje nogu i izaziva prijatan osećaj kod nosioca. Pored svega, ovaj model bokserica je izuzetno lagan, tako da se stiče utisak kao da nemate ništa na sebi. Na drugom mestu po traženosti su obične bokserice, koje su bile izuzetno popularne prethodnih godina. Neretko su bile u najrazličitijim bojama i desenima, sa raznoraznim lascivnim komentarima ili slikama koje su ličile na pravi mali kamasutra podsetnik.

Treba imati na umu da su muškarci probirljiviji kupci od žena. Prvi kriterijum za kupovinu određene vrste veša jeste taj da lastiš ne steže previše oko struka i da je osećaj u preponama ugodan. Česta je i situacija da u šoping muškog veša bude povedena i pripadnica lepšeg pola, koja će na najbolji način i u duhu kako to žene već umeju da oceni „zadnji trap“ kupca i da mu da ocenu za pozadinu, naravno, kao i uvek – na skali od jedan do deset.

Kad je reč o boji slip bokserica, najmodernije su jednobojne varijante; šareniš se izbegava. Najčešće od izbora pantalona zavisi i izbor slip gaćica, a kao vrhunski kriterijum uvek se ističe kvalitet veša. Tu nema nikakve razlike između muškaraca i žena – i jedni i dugi vole da im veš bude u tonu, uklopljen, kvalitetan i prijatan za nošenje. Na kraju krajeva, uvek treba imati na umu ideju da bi posle neke zabave na koju ste otišli moglo da dođe do skidanja. Bilo bi krajnje smešno naći se u vešu koji ni sami ne smatrate atraktivnim. Slip bokserice se zbog toga danas mogu smatrati tajnim muškim oružjem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.