U trendu

Vatrene ili hladne?

Crnke, plavuše ili brinete? Kako pronaći onu pravu, pitanje je koje muči sve slobodne muškarce. Na šta treba obratiti pažnju? Pošto su u pitanju žene, pažnju treba obratiti na sve.
Po boji kose, reklo bi se da su plavuše sentimentalne i površne, da vole decu i životinje. Crnke su sposobne, ćudljive, vatrene i sklone fatalnim ljubavima, što ne znači da ne mare za porodičnu harmoniju. Brinete u toj priči dođu kao zlatna sredina. Umiljate, ali i lukave, verne, romantične, idealistkinje, nežne prema muškarcu kojeg vole. Međutim, boja kose nije jedina koja je rečita.
Svoj govor ima i frizura. Glatko začešljanu kosu i razdeljak na sredini imaju srdačne i samouverene dame, dok razdeljak sa strane nose diskretne i pomalo infantilne. Žene s natapiranom frizurom su konzervativne i uobražene, a puštenu kosu nose ležerne i dobroćudne. Punđu nose stroge, a konjski rep i pletenice večite devojčice. Dugu kosu imaju romantične i hipersenzibilne, a kratku moderne i pomalo muškobanjaste. Što se tiče očiju, nije dovoljno prihvatiti maksimu da su oči ogledalo duše. Boja igra važnu, ako ne i presudnu, ulogu. Osobe s plavim očima su hladne i promišljene, crnooke su vatrene, zelene oči imaju žene koje se smatraju prefinjenim zavodnicama, a smeđe imaju one koje su prirodne i druželjubive.
Na kraju, treba obratiti pažnju i na hod dama. Žene koje brzo hodaju su temperamentne, a one koje hodaju sporije pokazuju neodlučnost. Dame koje njišu bokovima kada hodaju smatraju se koketnim i ljubaznim, „uzdignutog nosa“ hodaju one koje su prefinjene i uobražene, a mekani hod, poput mačke, imaju one koje su po svojoj prirodi pre svega oprezne.
I kada se znaju svi ovi podaci, jedino što muškarcu ostaje da učini svojevoljno jeste da sedne, dobro razmisli i napravi pravi izbor.

3 komentara
  1. Milunka Savić

    Žene ne nose stalno istu frizuru, a boju menjaju svaki čas. Prema tome, svaka žena je u nekom trenutku i majka, i ljubavnica, i umiljata, i vešta, i nevešta, i devojčica, i sve ono što je autor teksta nabrojao i nije nabrojao!

  2. Mila G

    Članak je stereotipan.

  3. S Petrović

    Eh, kad bi svrstavati žene u kalupe bilo tako lako.

Napišite komentar