Važna pravila za prvi sastanak

Kako da prvi sastanak ne bude ujedno i poslednji? Treba da budete dodatno pažljivi na prvom sastanku da ne biste ostavili loš utisak. Evo nekih stvari koje ne biste smeli da radite.

1. Ne pominjite joj druge žene

Ne govorite o svojim bivšim. Nemojte joj pričati o koleginici sa posla sa kojom ste uspostavili sjajan platonski odnos. U protivnom, uništićete njeno interesovanje za vas.

2. Ne dodirujte je

Ne hvatajte je za kolena. Nemojte pokušavati da je držite za ruku. Ne pokušavajte da je zagrlite. Muškarci su često u zabludi pa misle da će ovakvi dodiri „rasplamsati strasti“ i ubrzati proces zbližavanja. Istina je zapravo suprotna. Što je češće budete agresivno dodirivali, to ćete joj biti odbojniji. Ukoliko želi neku vrstu fizičkog kontakta, ona će vas dodirnuti i sama – pustite da ona sama inicira taj deo u onoj meri u kojoj to želi.

3. Pazite o čemu pričate

Verujte nam na reč, žene u toku života od velikog broja muškaraca slušaju iste ili barem vrlo slične priče. Onog trenutka kada počnete da se hvalite i precenjujete, postajete manje atraktivni. Nemojte pričati o nečemu samo da biste je impresionirali ili da biste tražili njeno odobravanje. Umesto nekih patetičnih pokušaja da se predstavite boljim no što zaista jeste, budite suzdržani i blago misteriozni. Tako će ona morati dodatno da se pomuči da bi shvatila kakva ste zaista osoba umesto da joj sebe nudite na tanjiru sa sve višnjicom na vrhu. Umesto da budete „lak zalogaj“, odigrajte svoje poteze tako da budete izazov za nju. Tako će ona biti mnogo više zainteresovana za vas nego što bi je zaintrigirale priče o vašim atletskim ili finansijskim uspesima.

4. Ne bavite se teškim i depresivnim temama

Muškarci često bez prethodnog razmišljanja i čak ne znajući šta rade vode konverzaciju u pogrešnom smeru tako što se dotiču teških ili bolnih tema. To vam zaista ne treba jer samo uništava dobro raspoloženje, a nikako se ne može reći da je to romantično! Preskočite teme kao što su dvocifrena inflacija ili vaš grozni šef. Prestanite da pred njom pretresate i analizirate bolne činjenice u vezi sa svojim poslednjim raskidom.

5. Ne razgovarajte o seksu

Ženama je dosadilo da slušaju iste priče od svakog momka. Budite drugačiji. Nemojte pokušavati da je impresionirate time što ste beskrajno seksi i „odlični u krevetu“. Hvalisanje kako ste „najbolji ljubavnik“ u celom gradu neće vam doneti pozitivne poene. Budite „kul“ i sve što radite radite sa stilom. Kada na prvom sastanku počnete da je bombardujete svojim stavovima prema seksu, direktno činite da njoj bude neprijatno. Zašto biste to bespotrebno radili?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.