U trendu

Vesele prolećne boje

Tmurni dani su za nama, što u modnom žargonu znači da je svedenim, sumornim bojama odzvonilo. Nova sezona apsolutno, kao i svaki put, zahteva nov imidž. Ovakav način razmišljanja odavno nije karakterističan samo za žene. Muškarci su takođe podlegli modnim histerijama, pa se i oni bave usklađivanjem boja i desena kako bi odgovarali svetskim modnim trendovima.
Iako je većina kolekcija za proleće već uveliko izložena, to ne znači da morate da nabavite baš sve odevne predmete koji su u trendu. Dovoljno je da pažljivo osmotrite šta su kreatori osmislili kao hit za ovu sezonu, koje su boje popularne, koji deseni, i da sa tek jednom ili dve stvari u potpunosti osvežite svoj izgled, na primer, prugastom pank košuljom, koja će odlično ići uz vaše stare farmerke i običan crni sako. Zašto da ne! Drugi nisu navikli da vas vide u nonšalantnijem izdanju? Koga je briga za to ako se vi osećate lepše i bolje? To je primarno.
Trudite se da ne obraćate pažnju na komentare drugih muškaraca – većina njih možda i nema dovoljno hrabrosti da znatnije promeni svoj stajling. Vaša nova karirana košulja savršeno pristaje uz crno odelo i dovoljno je da vi to vidite. Ukoliko oni ne primećuju, i ne treba da bude tako. Žene će umeti da cene vašu inventivnost. Ove sezone preporučuje se i nošenje strukiranih sakoa od tvida u braon ili bež boji, koje možete da nosite na poslu ali i prilikom večernjeg izlaska.
Jedino pravilo koje uvek morate da poštujete, bilo da je leto ili zima, jeste da crne klasične pantalone nikada ne kombinujete samo sa džemperima u tamnoj boji! Moda služi da biste se njome poigravali. Onda to i uradite. Karirana zeleno-bela košulja ili narandžasti džemper sa "V" izrezom biće pravo rešenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.