Vodite ljubav što češće

Što češće vodite ljubav – veće su vam i želje i mogućnosti. Tako funkcionišu stvari u seksu i to je jasno kao dan. Slično je i s hranom: ako se opustite i uživate u hrani, imaćete veće potrebe za jelom. Ljudski organizam ima savršen sistem za adaptaciju, koji mu pomaže da se bolje suoči sa situacijom. Ako imate retke seksualne odnose, i želja se automatski smanjuje.
Međutim, ukoliko bar dvaput nedeljno posvećujete vreme seksu, želja ostaje jaka a vaše mogućnosti u krevetu mnogo veće. Pored toga, seks rapidno poboljšava rad krvnih sudova, nervnog sistema i hormona. Kod seksualno aktivnih muškaraca viši je nivo testosterona, hormona koji kontroliše želju, a i ima mnogo više supstance koja je zadužena za širenje krvnih sudova u donjem delu muškog trbuha, što dovodi do brze erekcije.
Blagotvornost čestih i zadovoljavajućih seksualnih odnosa odražava se i na psihičko stanje. Strah od toga da neće biti dobre erekcije imaju uglavnom oni muškarci koji nemaju intenzivan seksualni život. Veza bez dobrog seksa nema ni mnogo smisla ni šanse da opstane u budućnosti – tako to ide.
Ukoliko ste se postavili na pravi način, a to je da vi budete "držač" svoje veze, onda je na vama da po svaku cenu učinite da dosada bude sasvim izbačena iz vašeg seksualnog života. Sve treba osvežavati novim detaljima. Uradite to tako pametno muški da ona svakog dana zamišlja šta je čeka u krevetu kada se vratite s posla.
Učinite da ona za vas bude zaista sasvim posebna, čak i ako to nije u nekom trenutku. Ukoliko u toku šetnje primetite neku zgodnu devojku koja vam ide u susret, čak i ako vas ona sasvim naivno pita da li ste videli koliko je ta devojka lepa, nikada nemojte priznati da jeste. "Koja devojka?" – to će biti najbolja reakcija. Ako ništa drugo, to će vas dovesti do seksa iz čiste zahvalnosti kada se budete vratili kući pošto ste učinili da se ona oseća lepom i posebnom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.