Voli me, ne voli me

Koliko bi svet bio drugačije mesto kada bi pored silnih satelita i telekomunikacionih uređaja postojao i mali detektor koji bi merio naklonost žena prema muškarcima? Tako biste izbegli višečasovne samoanalize vašeg poslednjeg sastanka i razmišljanja tipa „da li joj se sviđam ili ne, i zašto je to tako?“ Nažalost, dok naučnici ne projektuju neku sličnu spravicu, milioni muškaraca postavljaće sebi takva pitanja posle prvog sastanka. Da bismo vam makar malo pojasnili stvari i olakšali život, navodimo pet glavnih znakova koji ukazuju na to da dotična pripadnica lepšeg pola pozitivno odgovara na vašu naklonost.

1. Stalno vas dodiruje

To je jedan od najvažnijih signala. Znate onu situaciju kada vas devojka ni na koji način ne dodiruje u toku prvog sastanka? Izbegavanje bilo koje vrste fizičkog kontakta je prilično siguran znak da joj se ne dopadate. Ukoliko vas dodirne po ramenu ili vas uhvati za ruku da bi vam pokazala neki izlog, to znači da prema vama oseća izvestan stepen bliskosti i da joj se verovatno sviđate. Što vas češće dodiruje, više je zainteresovana.

2. Daje vam komplimente

Žena koja je zainteresovana za vas, čak i posle poznanstva od jedva nekoliko sati, često će vam uputiti jedan ili nekoliko iskrenih komplimenata. Ukoliko joj oči svetlucaju dok vam to govori, to je odličan znak.

3. Pokazuje natprosečnu zainteresovanost za vaš život

Čak i devojke koje nisu zainteresovane za vas postaviće vam par klasičnih, ljubaznih pitanja tipa gde ste odrasli, gde vam žive roditelji i čime se bavite. Međutim, žena kojoj se zaista sviđate iskazuje malo drugačiju vrstu interesovanja – njena pitanja su topla i pronicljiva. Njoj je zaista interesantno ono što pričate i svojim pitanjima pokušava da vas „otvori“ i da sazna šta je to što vam je značajno u životu. Ona se zaista trudi da razume način na koji funkcioniše vaš mozak.

4. Pominje buduće zajedničke aktivnosti

Pomenuli ste joj kako volite da klizate, a ona vam odgovara sa: „Pa ja takođe obožavam klizanje! Možda bismo nekad mogli da odemo zajedno!“

5. Poljubac na rastanku

Na kraju prvog sastanka sa devojkom svakako bi trebalo da probate da je poljubite. Ne shvatajte to kao neki preterano važan potez, ponavljajte sebi da je to samo poljubac – ništa strašno. Način na koji odgovori na vaš pokušaj da je poljubite je ujedno i ključni dokaz u procenjivanju da li joj se sviđate ili ne.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.