Zadržite je (1)

Upravo ste upoznali ženu svojih snova, zaljubljeni ste i želeli biste da ta veza zaista potraje. Ipak, niko ne može da vam da garanciju da je ono što „čitate“ kod vaše izabranice ispravna stvar. Ko može da vam garantuje da ona ne misli potpuno drugačije nego vi i da se ne kaje što se uopšte upetljala u vezu s vama? Niko! Univerzalno uputstvo za upotrebu žena, nažalost, ne postoji, te vam ostaje samo da nađete najbolji mogući način da je zadržite pored sebe kako znate i umete.
Ne pokušavajte da je promenite, ne poredite je sa svojom bivšom, ne ponavljajte pred njom onu čuvenu rečenicu, koja ide uz uzdah: „Ah, vi žene…“ Nemojte joj se žaliti na probleme sa svojim izgledom; ako joj nije smetao pivski stomak koji ste imali kada ste se „smuvali“, zašto bi joj sada predstavljao problem? Nemojte joj preturati po mobilnom telefonu, niti pokušavati da je kontrolišete na bilo koji drugi način – to će se vratiti poput bumeranga i neće proći onako kako ste želeli čak ni ako ste sve isplanirali do najsitnijeg detalja. Svoje prijatelje poštedite detalja iz svoje veze; da, ona to radi sa svojim prijateljicama, ali muškarci takve stvari ne treba da čine. Sve što biste čuli od nekog drugog pripadnika istog pola koji je i sam verovatno u istom problemu kao i vi pokazaće se kao kontraproduktivno.
Trudite se da održavate flert u vezi i nemojte joj baš sve ispričati o sebi – ima vremena. Neka bar u početku postoji nešto što i ona i vi krijete jedno od drugog. Pokažite joj koliko ste zadovoljni sobom i koliko ste sigurni u sebe. Uostalom, zato ste i odlučili da baš ona bude pored vas (od tolikih žena koje ste mogli da odaberete). Uvek budite prijatni prema njoj, nežni, doterani i ona će uvek biti raspoložena za seks. Ako je potrebno, budite i popustljivi, naročito kada ona očekuje da ćete joj napraviti ljubomornu scenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.