Zadržite je

Napokon ste upoznali ženu zbog koje vam je zatreperilo srce i uzburkala se krv u venama. I vi nju očito privlačite i pristala je da bude sa vama. Pitate se kako da je zadržite i još više zainteresujete za sebe? Pre svega, budite sigurni u sebe. Zapamtite, žene vole muškarce pune samopouzdanja, ali zaziru od arogantnih tipova; stoga, obazrivo po tom skliskom terenu.

Nikada joj nemojte otkrivati sve svoje adute. Nije na odmet da na početku veze ona bude u nedoumici. Zato nastavite da se družite sa drugim ženama. Ipak, to ne znači da treba da je varate. Ona samo treba da zna da za vas postoje i druge mogućnosti i da bi vas, ako se ne potrudi, mogla izgubiti.

Trudite se da ne budete aljkavi i neuredni. Većina muškaraca se na početku veze zaista trudi da ostavi što bolji utisak, ali posle nekog vremena skloni smo da se opustimo. Uredno opeglana košulja i elegantno odelo vrlo brzo budu zamenjeni flekavom majicom i izbledelim farmerkama.

Dešava se da se na sastanku pojavite i neobrijani? Znate o čemu vam govorimo. Žene kao bića opsednuta modom i svojim izgledom neće tolerisati vašu neurednost – ona će u njoj ugasiti svaku želju za vama. Ipak, uz neke male izmene na koje ćete pristati zbog nje, nemojte joj dozvoliti da gospodari vašim životom. Nastavite da radite sve ono što vam pričinjava zadovoljstvo – da odlazite na utakmice i da se viđate sa starim prijateljima, kako biste sačuvali ravnotežu u vezi i pokazali joj da ste nezavisni.

Nikada i ni po koju cenu nemojte padati na ženske suze i ucene. Ona će vrlo brzo pokušati da iskuša vaše strpljenje i da manipuliše vama. Ukoliko joj to dopustite, prestaće da se interesuje za vas. Zapamtite, svakog puta kada izgovorite „da, draga“, prestajete da je privlačite – izuzev ako niste ironični. Žene takođe vole da zavode i da budu zavedene, pa nemojte prestajati da je osvajate jednom kada već bude vaša. Ne zaboravite da su vaš šarm i vaša sposobnost zavođenja upravo ono što ju je privuklo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.