Zajedno u šoping (2)

Drugi problem koji se nameće sam od sebe kada krenete sa svojom izabranicom u kupovinu jeste taj da završite dan kao nosač kesa i paketa. Ako ne želite da vam se to dogodi, predložite joj odlazak u tržni centar sa najboljim izborom prodavnica u gradu. Tako ćete moći da sednete u neki od lokala u blizini dok ona kupuje i ujedno ćete izbeći da joj budete šofer koji je vozi iz jednog kraja grada u drugi – ušteda u vremenu i benzinu.

Budući da je veći broj žena veoma neodlučne prirode, što će reći nesiguran u svoj izgled, ona će sigurno želeti da čuje i vaše mišljenje. Budite odlučni i nemojte je slagati. Uostalom, u tome što bude kupila pojaviće se jednom u vašem društvu. Dobro se čuvajte komentara tipa: „Pa… Dobro ti stoji.“ Ako ne želite da kasnije ispaštate zato što se ona oseća ružnom i nevoljenom, uvek morate da zvučite odlučno, sigurno i pozitivno! Zato vas je, uostalom, i povela sa sobom.

Najvažnije za vas tog kobnog dana biće da krenete u udobnoj obući. Svaki muškarac koji se ikada našao u sličnoj situaciji vrlo dobro zna da se odlazak u kupovinu „samo nekoliko neophodnih sitnica“ lako može pretvoriti u iznurujući maraton. Za takav izazov neophodne su vam vaše najudobnije cipele ili patike. Nemojte da razbijate glavu time kako to ona ceo dan može da provede na štiklama – žene su jednostavno drugi pol.

Kad smo već kod cipela, izbegavajte, i to u velikom luku, trenutak kada ona ide da izabere sebi nov par! Kupovina cipela uvek traje veoma dugo jer ona prvo mora da suzi izbor: prvo između 100 najrazličitijih modela na 50, pa na 25, a onda sledi veliko finale od deset, što vodi do izbora pobedničkog para. Pri tom sve te cipele mora da proba i da prošeta malo u njima po radnji ne bi li se uverila da su joj dovoljno udobne i da joj savršeno pristaju. Nažalost, žene su u stanju da ovu proceduru ponove sa svakim parom obuće koji im zapadne za oko.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.