U trendu

Zašto muškarac ne šalje prvi poruku

To je vrlo neugonda i retka situacija – kada muškarac nikad ne piše prvi, već uvek rado odgovara na vaše poruke. Zašto to radi?

Evo mogućih razloga!

Nije siguran u vaša osećanja
Muškarci su veoma oprezni sa svojim srcem, pogotovo ako su ga slomili ranije. Možda ga nadahnjujete strahom: nije siguran da biste mogli da mu verujete.

Nije siguran u vašu simpatiju i osećanja prema njemu, pa piše tek kada vi njmu pišete. Zaista, u ovom slučaju on sigurno zna da želite da razgovarate.

Previše ljudi mu piše
Možda ima još 20 osoba na četu. Jedva ima vremena da odgovori svima i zato ne započinje prvi konverzaciju.

Ne želi da vas uvredi
U stvari, on ne želi ništa s vama – čak ni prepisku. Ali on takođe ne želi da vas uvredi – zato strpljivo i pristojno odgovara. Ovo je jedan od znakova čoveka koji je izgubio interesovanje.

Naišli ste na gospodina kome je bilo neprijatno da napiše gospođici: „Pusti me na miru, molim te.“

Želi da drži distancu
Možda ima drugu devojku u srcu. Možda još nije odlučio šta želi. U svakom slučaju, radije ne bi požurivao stvari sam, već vam omogućava da odredite njihov tok.

Ne želi ništa da menja
Odgovara mu format odnosa koji imate. Ima devojku (vi) koja preuzima inicijativu i pruža pažnju. Veoma je lepo. Zašto bi nešto promenio?

Ne sviđate mu se toliko
Sviđate mu se, zanimljivo je i prijatno s vama komunicirati. Ali nije dovoljno da sam započne razgovor. Stoga jednostavno pristojno odgovara na vaše poruke.

Samo je sramežljiv
Još uvek postoje stidljivi muškarci koji se plaše da pokažu inicijativu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)