U trendu

Zavodljiva tehnologija

Nove tehnologije postale su nezaobilazan deo svakodnevnog života, i ma koliko nama bilo teško da to priznamo, postale su i jedan od načina da održavamo veze u svojim prenatrpanim životima. Međutim, iako su internet, mobilni telefon ili blekberi postali glavna ljubavna pomagala, a video igrice glavna razonoda usamljenih muškaraca, ne bi trebalo da se u potpunosti oslanjamo na njih. Tehnološka čuda treba iskoristiti na najbolji mogući način da bi se neka pripadnica lepšeg pola oborila s nogu ili da bi se osvežila stara romansa, ali ni u čemu ne treba preterivati. Zamku koju nam postavlja tehnologija treba izbegavati, a stvarna čulna zadovoljstva nipošto ne treba zanemarivati.
Kada se smestite u restoran u kome ćete s njom provesti prijatno veče, prvo što treba da učinite jeste da isključite svoj mobilni telefon i bilo koju drugu napravu koja vas može omesti. Ona će se oduševiti time što ima vašu nepodeljenu pažnju. Možda će joj u početku delovati čudno, ili čak preterano, što ste u tolikoj meri spremni da zanemarite sve kako biste se posvetili samo njoj, ali će joj i prijati. Niko ne želi da provede veče s osobom koja sve vreme odgovara na pozive ili šalje poruke. Što se tiče video igara, uprkos raširenom mišljenju, žene ne mrze u potpunosti video igre. Ako imate neku u kojoj ste veoma dobri, čak i najbolji, ona će to umeti da ceni.
U redu je i ako u toku dana često razmenjujete SMS poruke, bilo da vam je od nje potrebna neka nebitna informacija ili da želite da je zadirkujete zbog nečega što se dogodilo prethodne večeri. Međutim, jednu stvar nikada ne ispuštajte iz vida: preko SMS poruka se jednostavno ne vode važne rasprave koje su ključne za odnos i ne raspravlja se o bitnim odlukama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.