Žene i njihovi prohtevi (2)

Da bi uopšte došlo do zadovoljavajućeg odnosa u seksu, potrebno je da oba partnera podjednako učestvuju u njemu. Dakle, igra se ne završava kada vi završite sa svojim orgazmom, a ona ostane nezadovoljena; ako ništa drugo, zbog toga što će joj se po glavi motati mnoga pitanja na koja nećete moći da joj odgovorite. Muškarcima su uvek dobrodošle naznake o tome šta uzbuđuje ženu. To što se vaša bivša bacakala po krevetu uzdišući ne mora ništa da znači. Takva je priroda nepredvidivih ženskih erogenih zona. Zbog toga je potrebno da shvatite da su razlike potpuno normalne a da komunikacija pomaže da zajednički dosegnete vrhunac. Najdirektniji mogući pristup ujedno može da bude i najdelotvorniji.

Za mnoge žene predigra je najvažniji deo igre; i za muškarce je isto tako, recimo. Ipak, ono što dolazi posle toga za muškarce je glavno jelo, dok je ženama to samo neka vrsta post skriptuma ili erotskog preludijuma onoga što njih zapravo pokreće. U poslednje vreme sve je prisutnija ideja da se žene konformiraju s muškim doživljajem vođenja ljubavi, a to je sam čin sjedinjavanja dvaju tela. Međutim, to nije pravi način da žene dožive orgazam. One uvek žele više. Zato treba uposliti mozak. Mozak je glavni pokretač seksualnih aktivnosti. On ujedno određuje i stepen uživanja. Da bi mogao da vam omogući jedinstven osećaj, mozak mora da bude rasterećen od briga, a vi morate da budete bez opterećujućih dilema. Ukoliko vam misli lutaju prilikom seksa, zaboravite na zajednički užitak.

Razmišljanje o računima koje treba platiti, o poslovnim obavezama na sutrašnjem sastanku i slične misli predstavljaju pravu mentalnu katastrofu za seks. Alternativa je, naravno, da odbacite sve te misli i pokušate da se koncentrišete svom snagom na erotiku. Nažalost, ponekad je u savremenom svetu to lakše reći nego učiniti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.