U trendu

Žene neće romantika

Jasno je da o seksu verovatno znate sve što jedan odrastao i zreo muškarac sa iskustvom mora i treba da zna. Nežni ste, volite romantiku tokom seksualnog odnosa i odnosa uopšte, nikada niste grubi i nasilni. Zašto vas je onda ona ostavila zbog nekog žestokog i sirovog momka? Da li to znači da ženama ipak treba mučitelj u krevetu, ili, kako reče Erika Džong: „Svaka žena voli fašistu…“

Moguće je da je tako. Žene su čudna bića, pogotovo za nas muškarce. I, da – vrlo je verovatno da je većini potreban upravo dobar fašista. Međutim, ta čudna potreba traje samo do trenutka osvešćenja, koje podrazumeva saznanje da nisu voljene, pažene i mažene. Tu biste na scenu mogli da stupite vi.

Imajte na umu da je njima ipak potrebno da u muškarcu povremeno osete i žestinu da bi održale svoje uverenje da ih on može zaštititi. Ne treba činiti sve i po svaku cenu kako ne biste bili ostavljeni. Seksualni odnosi ne moraju uvek da znače i vođenje ljubavi. Ponekad je potrebno da se to uradi na brzaka, žestoko, da se oseti strast i želja. Zbog toga katkad nije loše poslušati svoje životinjske instinkte u krevetu, umesto da se stalno bude usredsređen isključivo na ono što je potrebno ženama.

Kombinacija žestokog seksa i romantike zapravo predstavlja najbolje i najzdravije rešenje. Nema boljeg spoja ni većeg uživanja. Uostalom, vrlo su česte situacije da do najboljeg i najstrastvenijeg seksa dolazi posle dobre i oštre svađe. Važno je samo da u svojoj partnerki probudite konstantnu strast prema vama. Na taj način izbeći ćete za muškarce najgoru moguću situaciju – puna erekcija, a prazan krevet. Prava žena, ona koju želite da zadržite pored sebe, mora potpuno da vam odgovara u seksu, jer slabe ljubavi brzo umiru ako je krevet hladan. Ukoliko vas u potpunosti razume, razumeće i vašu potrebu da budete romantik koji se povremeno pretvara u seksualnu mašinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.